http://accountant

Aankoop onderneming

Bent u op zoek naar een goedlopende onderneming, om als ondernemer te starten of uw eigen onderneming uit te breiden? Wij beschikken over een uitstekend netwerk van interessante ondernemingen en gaan graag samen met u op zoek naar de perfecte match. Op professionele wijze begeleiden we u bij de aankoop gedurende het gehele traject.

Investeren of koop van een onderneming

Allereerst is het belangrijk uw wensen en ondernemerskwaliteiten te (leren) kennen. Op basis van een duidelijk omschreven profiel gaan wij voor u op zoek naar een passende investeringsmogelijkheid of een complete onderneming.

Indien we een passende onderneming gevonden hebben bepalen we samen de te volgen tactiek en begeleiden we de onderhandelingen. Vanzelfsprekend is het mogelijk de expertise van onze juristen in te schakelen voor de contracten en de belastingadviseurs om de fiscale mogelijkheden optimaal te benutten. Ook voeren we graag, samen met onze fiscale en juridische collega’s het boekenonderzoek, ook wel due dilligence genoemd, uit. Wij van acconavm corporate finance zetten ons volledig in om het bedrijf van uw wensen te vinden en een succesvolle koop tot stand te brengen.

Onze specialisten gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de aankoop van een onderneming. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!