http://accountant

Btw advies

De btw-regels lijken zoveel eenvoudiger dan ze in werkelijkheid zijn. In welke situaties gelden welke btw regels? Daarom zijn onze specialisten van Btw advies u graag van dienst.
Onze btw-specialisten volgen de actuele regelgeving op de voet en zorgen er zo voor dat u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden en regels in de omzetbelasting. Want op naheffingen en boetes zit niemand te wachten.

Pro-actief Btw advies

De btw-aangifte is één van die werkzaamheden die vaak wordt onderschat en als een standaardklus wordt afgedaan. Meestal ten onrechte.

  •  Hoe zit het bijvoorbeeld met omzetbelasting en internationaal ondernemen?
  • Met welke btw-regels krijgt u te maken bij het vercommercialiseren van een zorginstelling?
  • En hoe zit het met de omzetbelasting op reis- en vervoerskosten?
  • Wat als u zowel btw-belaste als btw-vrijgestelde prestaties verricht?

Zit u met een vraag op btw-gebied of twijfelt u over een btw-kwestie? Vraag het de acconavm adviseurs van Btw advies en wij zorgen voor verrassende oplossingen.

De specialisten van Btw advies kennen de regels en adviseren u graag. We handelen ondernemend en pro-actief, zodat voor u het beste resultaat wordt behaald. Of u nu onderneemt in de zorg- en medische sector, een non-profitinstelling, het mkb of de agrarische sector, u kunt vertrouwen op de specialisten en adviseurs van Btw advies.

Meer diensten

Naast het verzorgen van uw btw-aangifte en het adviseren in de btw-vraagstukken voor uw onderneming biedt acconavm u meer. Wij geven u graag informatie over onze diensten: accountancy, juridisch advies, corporate finance, werkgeversservice, personal finance en accountantscontrole.<< terug naar Financieel advies