http://accountant

Belastingaangifte

Fiscale optimalisatie jaarrekening

De belastingaangifte, jaarlijks een terugkerend onderwerp. De basis hiervoor ligt in de jaarrekening. De juiste keuzes maken op het juiste moment om zo optimaal fiscaal voordeel te realiseren. Dat lukt als u uw ambities met ons wilt delen. De belastingspecialisten van acconavm kunnen u dan op alle voordelen wijzen en met u vooruitkijken om uw ambities waar te maken. Door zo uw jaarrekening ook in fiscaal opzicht te optimaliseren, bent u goed voorbereid op uw belastingaangifte en levert de belastingaanslag geen verrassingen voor u op.

Belastingaangifte voor inkomsten- en vennootschapsbelasting

Met de juiste beslissingen op het gebied van loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en btw kunt u nu én in de toekomst aanzienlijke voordelen behalen. Daarbij streven we er altijd naar om voor u en uw bedrijf een zo laag mogelijke belastingdruk te realiseren. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn daarbij het uitgangspunt. Onze belastingspecialisten stellen uw belastingaangifte tijdig op en adviseren u gevraagd én ongevraagd over mogelijke besparingen.

Horizontaal toezicht

acconavm is met de Belastingdienst een convenant horizontaal toezicht overeengekomen. Hierbij staan openheid, transparantie en wederzijds vertrouwen tussen beide organisaties centraal. Door vooraf met elkaar in overleg te treden, voorkomt men verrassingen achteraf. Zo worden belastingaanslagen sneller opgelegd en is de kans op naheffingen, boetes en langdurige boekenonderzoeken sterk verminderd. acconavm heeft een vaste contactpersoon bij de Belastingdienst om uw belastingvraagstukken te bespreken, waardoor ook de communicatie aanzienlijk sneller en efficiënter verloopt. Ook dat levert u op termijn besparingen in tijd en geld op. Uw belastingaangifte is bij acconavm in vertrouwde handen.
Is er overigens een verschil van mening met de Belastingdienst, dan kunnen wij u begeleiden in de bezwaarprocedure.

Meer diensten

Naast het verzorgen van uw belastingaangifte en het optimaliseren van uw jaarrekening biedt acconavm u meer. Wij geven u graag informatie over onze diensten: accountancy, personal finance, juridisch advies, corporate finance, werkgeversservice en accountantscontrole.


Vraag vrijblijvend een offerte aan