http://accountant

Meer assurance

U kunt acconavm controlepraktijk inschakelen op elk vraagstuk of probleemgebied waarbij de expertise en betrokkenheid van een vakkundige assurance accountant gewenst of vereist is. Er is altijd een acconavm controlespecialist bij u in de buurt om u zekerheid te geven. Een voorbeeld van ons assurance aanbod:

 Pre-auditservice

 • Zeker als uw onderneming groeit, is het belangrijk uw interne organisatieprocessen mee te laten groeien. Bent u goed voorbereid op de externe accountantscontrole? Met de pre-auditservice van acconavm kunnen wij uw organisatie uitstekend voorbereiden op de externe audit. U bespaart daarbij aanzienlijke kosten, gezien onze tarieven in vergelijking met de Big Four accountants.
 • Subsidiecontrole

  Maakt u gebruik van subsidies, dan bent u vaak verplicht projectadministratie over het gesubsidieerde project te voeren. Een tijdige inzet van acconavm specialisten – liefst tijdens de aanvraag of toekenning van de subsidie – kan veel ellende voorkomen. U zit zeker niet te wachten op het terugbetalen van subsidie. Ook kunnen we voor u berekenen of de subsidieaanvraag voor u oplevert, of zoveel verplichtingen met zich meebrengt dat u zonder subsidie beter af bent.

 • Your CFO

  Is uw organisatie te klein voor een eigen fulltime controller, is uw eigen controller lange tijd afwezig? Ook dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij leveren u een adequate interne controller op detacheringsbasis.

 • Onderzoeksopdrachten

  acconavm is u graag van dienst bij de uitvoering van allerlei soorten onderzoeksopdrachten. In dit geval geeft u (mogelijk samen met een andere belanghebbende) aan acconavm de opdracht om specifieke werkzaamheden te verrichten. Het gaat dan bijvoorbeeld om ingewikkelde berekeningen op basis van door u aangeleverde gegevens. Wij voeren de werkzaamheden correct en onafhankelijk voor u uit en stellen een rapport op met onze bevindingen. Op basis daarvan kunt u (samen met de andere belanghebbenden) uw eigen conclusies trekken.

 • acconavm controlepraktijk voor meer assurance

  Er is altijd een acconavm specialist bij u in de buurt om u te helpen. U kunt acconavm controlepraktijk inschakelen op elk vraagstuk of probleemgebied waarbij de expertise en betrokkenheid van een vakkundige accountant gewenst of vereist is. Gewoon voor zekerheid.<< terug naar Controlepraktijk