http://accountant

Financiële administratie

meer inzicht en rendement

Financiële administratie

Accompas - Essentiele managementinformatie altijd bij de hand

Uw financiële administratie volledig digitaal ingericht. Al uw cijfers, prestaties en gegevens in één overzicht. Met het online dashboard van Accompas krijgt u inzicht én signaleert u kansen voor uw onderneming. Zodat u meer rendement behaalt.

De voordelen van Accompas

  • Uw financiële administratie sneller verwerken
  • Eenvoudig digitaal aanleveren
  • Meer grip op uw cijfers en prestaties
  • Meer inzicht in uw kansen en doelen
  • Persoonlijke begeleiding van uw adviseurAccompas

Regel uw financiële administratie in vier stappen

In vier eenvoudige stappen digitaliseert u uw financiële administratie én ontdekt u kansen voor uw onderneming.

Zo werkt het

U levert uw facturen en documenten digitaal aan, geautomatiseerd in een doorlopend proces. Accompas leest de gegevens in en uploadt ze in het online dashboard. Accompas is gekoppeld met uw bank voor verwerking van de bankmutaties en kan desgewenst loonjournaalposten inlezen vanuit de salarisadministratie.

Wij verwerken uw administratie en in het online dashboard ziet u alle cijfers in één oogopslag. U krijgt inzicht in kosten, omzet, openstaande posten en bedrijfsprestaties. En zoomt makkelijk in op de factuur. De (kwartaal)cijfers kunt u vergelijken met voorgaande periodes.

Tijdig bijsturen

Met Accompas weet u altijd hoe uw organisatie er financieel voor staat. Zo signaleert u sneller kansen en risico’s, en kunt u tijdig bijsturen. Onze adviseurs helpen u de cijfers te interpreteren en staan u bij met adviezen en tips.

In onderstaande video vertelt onze klant Oakland Stables over hun ervaringen in het werken met Accompas.

Bestaande en nieuwe klanten

Bent u al klant bij acconavm? Dan krijgt u toegang via Accompas in uw omgeving op ‘mijn acconavm’.

Bent u nog geen klant van acconavm, en wilt u aan de slag met Accompas? Neem contact op met een acconavm kantoor bij u in de buurt. Zij helpen u om de financiële administratie digitaal in te richten.

Tip: blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over ontwikkelingen in uw branche. En ontvang tips van onze adviseurs, bij uw financiële administratie en andere ondernemersvraagstukken. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Uw financiële administratie in één keer online geregeld. Continu inzicht in uw cijfers en prestaties. Met Accompas krijgt u grip op uw cijfers én kunt u tijdig bijsturen.