http://accountant

Financiële administratie

Het voeren van een gedegen financiële administratie schept helderheid in uw onderneming. Bovendien is het een wettelijke verplichting. Door uw boekhouding toe te vertrouwen aan de accountants van acconavm bespaart u tijd en wint u aan controle en overzicht.

Uw accountant kijkt desgewenst mee in uw financiële administratie

U kunt uw financiële administratie zelf doen en deze door ons laten controleren. U kunt uw stukken ook periodiek bij ons aanleveren. Wij controleren en verwerken deze en maken ze online beschikbaar. Zo kunt u op ieder moment uw gegevens raadplegen en vergelijken met die van voorgaande periodes. Overzichtelijke kwartaalrapportages kunt u naast uw begroting leggen.

U ziet direct hoe uw organisatie er financieel voor staat en waar u eventueel nog kunt of moet bijsturen. Wij kunnen online met u meekijken in uw administratie en zo eenvoudig uw vragen beantwoorden.

Via mijn acconavm gaat u naar uw eigen online boekhoudomgeving, veilig en gebruiksvriendelijk. Graag verzorgen wij ook de jaarrekening.

U ontvangt tips via onze E-nieuwsbrieven voor de diverse branches. En voor specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld de Wet Werk en Zekerheid raadpleegt u gewoon onze kennisdossiers.