http://Wognum

Uw accountant in Wognum

Maak kennis met acconavm

Uw adviseur en accountant in Wognum

U wilt ruimte voor ondernemen. Groei- en omzetkansen benutten. En uw werkgeverszaken 100% op orde hebben. Hiervoor kunt u rekenen op acconavm: uw sparringpartner, adviseur en accountant in Groningen. Ontmoet ons team en lees hoe we samen met u uw onderneming verder brengen.

Uw accountant in Wognum: verrassend veelzijdig

Ons kantoor is voornamelijk actief in de agro-branche. We bedienen ook mkb-klanten in de regio. Daarnaast beschikken we over een particuliere aangiftepraktijk. Schakel ons in voor financieel advies en belastingadvies vanuit Wognum. Van bv-oprichting en bedrijfsoverdrachten tot mestvraagstukken en maatschapsaktes.

Samen kunnen we meer

Ons team werkt nauw samen met accon■avm in Dokkum voor multidisciplinair advies. Van bedrijfsoverdrachten tot financieringen en juridische (agro)vraagstukken. Samen vormen we een enthousiast jong team onder begeleiding van een aantal senior collega’s. Kortom: een mooie mix van ervaring en frisse ideeën.

Uw accon■avm Bedrijfsscan

Als ondernemer doet u er goed aan om regelmatig stil te staan. Dus vraag u af: waar sta ik nu, en waar wil ik naartoe? Met de bedrijfsscan krijgt u inzichten waarmee u uw bedrijf verder helpt. En uw positie op de markt versterkt. Uw adviseur of accountant in Wognum biedt u waardevolle adviezen. Lees meer over de bedrijfsscan.

Accompas: inzicht in uw cijfers

Accompas vereenvoudigt uw financiële administratie en vertaalt uw input razendsnel in overzichtelijke managementinformatie. Alles gaat online. U krijgt inzicht in uw cijfers en prestaties. Zo kunt u elk moment bijsturen of van koers veranderen, met focus op de toekomst. Lees meer over het administratieconcept Accompas.

Uw accountant in Wognum staat voor:

Expertise in juridisch advies en accountancy

Groot kennisnetwerk van 1000+ experts

Lokale en regionale betrokkenheid

Feeling met het mkb en de agrosector

Laagdrempelig – wij komen graag naar u toe

Over accon■avm

Uw coach en sparringpartner. Dat is accon■avm: uw adviseur of accountant in Wognum. Persoonlijk en betrokken, met deskundig advies, volop ondernemerszin en een scherp oog voor innovatie. Voor méér ruimte voor ondernemen. Zo brengen we samen u en uw onderneming verder, met focus op de toekomst. Lees ons verhaal.

LEES MEER

Contact met acconavm

  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.