Uw accountant in Franeker

Maak kennis met acconavm

Uw adviseur en accountant in Franeker

Maak kennis met acconavm: uw accountant in Franeker

Waar staat u nu als ondernemer, en waar wilt u naartoe? Met een adviseur of accountant in Franeker komt u verder. Met proactieve adviezen, ondersteuning bij uw financiële administratie én slimme tips om fiscaal voordeel te behalen. Lees wat het accountantskantoor in Franeker u kan bieden.

Uw adviseur en accountant in Franeker: onze kracht

Snel antwoord op een belastingvraag. Een vaste contactpersoon die uw taal spreekt en proactief meedenkt over de koers van uw bedrijf. Met kennis van uw branche en meer dan 100 jaar ervaring in accountancy. Dát is de kracht van uw adviseur en accountant in Franeker.

Onze expertise

Het accountantskantoor in Franeker werkt samen met collega-experts van onder meer accon■avm in Dokkum. Samen bieden we full-service dienstverlening:

Agrospecifiek bedrijfsadvies in Franeker

accon■avm is in 1917 opgericht als agrarische coöperatie in Leeuwarden. Ook uw adviseur en accountant in Franeker is gespecialiseerd in de agrosector. Wij volgen de ontwikkelingen rondom stikstof, mestvraagstukken en andere wetgeving op de voet. En zoeken graag sámen met u naar toekomstbestendige oplossingen. Met bedrijfsadvies, financieel advies en belastingadvies vanuit Franeker.

accon■avm Bedrijfsscan: ontdek de kansen

Nieuwe kansen ontdekken voor uw verdienmodel, strategie en management? Vul de accon■avm Bedrijfsscan in en ontdek welke kansen er nog voor het oprapen liggen. We nemen uw onderneming onder de loep én komen met concrete verbeterpunten. Aangevuld met bedrijfsadvies door uw adviseur of accountant in Franeker. Lees meer over de bedrijfsscan.

Inzicht in uw cijfers met Accompas

Met het administratieconcept Accompas bespaart u op administratieve lasten én krijgt u meer grip op uw cijfers. Hoe ontwikkelt uw omzet? Lopen de kosten op? Waar staat u nu, en waar wilt u naartoe? Met Accompas kunt u elk moment bijsturen of van koers veranderen. Uw adviseur of accountant in Franeker laat u graag zien hoe het werkt. Lees meer over Accompas.

Hier kunt u op rekenen

hoge lokale en regionale betrokkenheid

thuis in het mkb en de agrosector

groot kennisnetwerk van 1000+ experts

meer dan 100 jaar ervaring in accountancy

locatieonafhankelijk – wij komen graag naar u toe

Over accon■avm

Uw coach en sparringpartner. Dat is accon■avm: uw adviseur of accountant in Franeker. Persoonlijk en betrokken, met deskundig advies, volop ondernemerszin en een scherp oog voor innovatie. Voor méér ruimte voor ondernemen. Zo brengen we samen u en uw onderneming verder, met focus op de toekomst. Lees ons verhaal.

LEES MEER

Contact met acconavm

  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.