Uw accountant in Drachten

Maak kennis met acconavm

Uw adviseur en accountant in Drachten

Maak kennis met acconavm: uw accountant in Drachten

Geef uw financiële administratie vol vertrouwen uit handen. Reken op deskundig advies bij complexe vraagstukken, zoals bedrijfsoverdracht, financieringen en juridische (agro)vraagstukken. Uw accountant in Drachten staat u bij in elke fase van het ondernemerschap. Kom eens langs voor een sparringsessie!

Kantoor Drachten interieur

Uw adviseur en accountant in Drachten: altijd dichtbij

Bij ons accountantskantoor in Drachten werken professionals met uiteenlopende specialismen. Juristen, fiscalisten, HR-adviseurs, financieringsexperts en bedrijfskundigen: samen vormen zij één team voor al uw ondernemingsvragen. Uw accountant in Drachten is thuis in uw branche en geeft u proactief advies.

Onze expertise

Uw accountant in Drachten is veelal actief in het mkb en de agrosector. Dankzij ons uitgebreide kennisnetwerk van 1000 collega’s bieden we full-service dienstverlening. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor:

Financieel advies in Drachten

Met financieel advies in Drachten helpen wij u succesvol te ondernemen, zowel op zakelijk als privégebied. Onze specialisten spotten risico’s én ontdekken nieuwe perspectieven. Met fiscaal advies, btw-advies en inzichten voor vermogens- en inkomensplanning. De deur staat voor u open.

Locatie van het accountantskantoor in Drachten

Het accountantskantoor in Drachten is gevestigd in het kantorenpark aan de A7, dicht bij alle uitvalswegen. Met ruim 100 collega’s is het kantoor een van de grootste vestigingen van accon■avm. Uw accountant in Drachten is thuis in uw regio en voelt zich nauw betrokken met uw onderneming.

Vul de accon■avm Bedrijfsscan in

Tijdig (bij)sturen op basis van een grondige analyse van onder meer uw verdienmodel en bedrijfsverzekeringen. Wat gaat goed, wat kan nóg beter? Vul de accon■avm Bedrijfsscan in en ontdek nieuwe kansen. Uw accountant in Drachten biedt u graag waardevolle adviezen. Lees meer over de bedrijfsscan.

Het voordeel van accon■avm

Proactieve dienstverlening

Multidisciplinair advies in elke branche

100+ jaar ervaring in accountancy

Hoge lokale en regionale betrokkenheid

Zeer actief in het mkb en de agrosector

Over accon■avm

Uw coach en sparringpartner. Ontdek meer over accon■avm: uw adviseur of accountant in Drachten. Persoonlijk en betrokken, met deskundig advies, volop ondernemerszin en een scherp oog voor innovatie. Voor méér ruimte voor ondernemen. Zo brengen we samen u en uw onderneming verder, met focus op de toekomst. Lees ons verhaal.

LEES MEER

Contact met acconavm

  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.