Uw accountant in Dokkum

Maak kennis met acconavm

Uw adviseur en accountant in Dokkum

Maak kennis met acconavm: uw accountant in Dokkum

U wilt uw onderneming verder brengen, met focus op de toekomst. Doen wat u graag doet én uw groeikansen benutten. Dan kunt u rekenen op de professionals van accountantskantoor Dokkum van acconavm. Maak kennis met ons kantoor, onze mensen en expertises.

Uw adviseur en accountant in Dokkum: altijd in de buurt

Uw adviseur of accountant in Dokkum is thuis in élke branche, met een sterke focus op de agrarische sector en het mkb. Vragen over belastingen, subsidies, mestwetgeving? Of wilt u de mogelijkheden ontdekken voor een bedrijfsoverdracht of financiering? Samen met een team van fiscalisten, juristen, bedrijfsadviseurs en accountants brengen we u én uw bedrijf verder. Het accountantskantoor in Dokkum beschikt over een netwerk van maar liefst 1000 collega-experts in heel Nederland.

Onze expertise

Het accountantskantoor in Dokkum bedient veel klanten uit de agrosector en het mkb. Een mooie mix van jonge talenten en ervaren experts ondersteunen u bij alle facetten van het ondernemerschap. Zo kunt u bij uw accountant in Dokkum onder meer terecht voor:

Bedrijfsadvies in Dokkum

Staat u voor een opvolging of overname van uw bedrijf? Of hebt u behoefte aan een bedrijfswaarding of herstructurering? Ook dan kunt u terecht voor bedrijfsadvies in Dokkum. Onze specialisten werken in een multidisciplinair team aan elk denkbaar ondernemersvraagstuk.

Over het kantoor

In 2012 opende accon■avm het accountantskantoor in Dokkum. U vindt ons aan de N361, tussen de landerijen en dicht bij de stad. Ruim 50 collega’s werken hier dagelijks aan talrijke vraagstukken van ondernemers uit de regio én daarbuiten. Uw adviseur of accountant in Dokkum werkt locatieonafhankelijk, en komt graag naar u toe.

Hier kunt u op rekenen

proactieve dienstverlening

100+ jaar ervaring in accountancy

multidisciplinair advies in elke branche

hoge lokale en regionale betrokkenheid

expertise in het mkb en agro

Over accon■avm

Uw coach en sparringpartner. Dat is accon■avm: uw adviseur en accountant in Dokkum. Persoonlijk en betrokken, met deskundig advies, volop ondernemerszin en een scherp oog voor innovatie. Voor méér ruimte voor ondernemen. Zo brengen we samen u en uw onderneming verder, met focus op de toekomst. Lees ons verhaal.

LEES MEER

Contact met acconavm

  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.