Circulair Award

Circulair Award

acconavm waardeert circulair ondernemerschap met nieuwe award

De Fruitmotor winnaar Circulair Award 2019

Op donderdag 6 juni a.s. werd in Burgers’ Zoo de eerste acconavm Circulair Award uitgereikt. Een prijs voor innovatieve en duurzame familiebedrijven. De winnaar ontvangt een voucher ter waarde van € 10.000 die besteed wordt aan het verder verduurzamen of circulair maken van het bedrijf.

In deze eerste editie wordt de prijs primair beschikbaar gesteld voor klanten van acconavm.  Waarom? Omdat we als één van de grootste Nederlandse MKB-kantoren vele honderden familiebedrijven tot onze klantenkring mogen rekenen. Bovendien leert een eerste inventarisatie in het land, dat heel veel van deze bedrijven zich bezighouden met duurzaam ondernemen in het algemeen en circulair ondernemerschap in het bijzonder. Genoeg kandidaten dus om in het zonnetje te zetten!

De genomimeerden

Om in aanmerking te komen voor de Circulair Award is het bedrijf dus klant van acconavm. Een tweede voorwaarde is dat de klant wordt genomineerd door een (team van) medewerker(s) van acconavm.  Zij kennen onze klanten immers als geen ander! Een deskundige jury heeft alle nominaties beoordeeld en de volgende top 3 uitgekozen:

  • Agriparts
  • Leeuwenstein groep
  • Fruitmotor

Meer over de genomineerden, klik hier.

Lancering en uitreiking Circulair Award

Eind maart 2019 kondigde Peter Feijtel aan terug te treden als bestuursvoorzitter. Na een kwart eeuw vindt Peter het tijd voor nieuwe uitdagingen voor zichzelf en voor een nieuwe bestuurdersgeneratie bij ons bedrijf. Op donderdag 6 juni jl. was de lancering en uitreiking van de Circulair Award die acconavm uitreikt aan innovatieve en duurzame familiebedrijven.

Circulair ondernemen