http://Zorg%20en%20Medisch%20Accon%20avm
Omdat ondernemen in de zorg en medische sector net wat anders vraagt

Zorg en medisch

Ondernemen in de zorg en medische sector is aan grote veranderingen onderhevig. Veel externe partijen hebben een grote vinger in de pap, denk aan zorgverzekeraars en overheid. Toch moet u uw eigen koers kunnen varen. De specialisten in de zorg en medische sector adviseren u graag om uw ambities te realiseren.

Ondernemen in de zorg en medische sector is aan grote veranderingen onderhevig. Veel externe partijen hebben een grote vinger in de pap, denk aan zorgverzekeraars en overheid. Toch moet u uw eigen koers kunnen varen. De specialisten in de zorg en medische sector adviseren u graag om uw ambities te realiseren.


Internationale detacheringen, denk aan de meldplicht
meldplicht internationale detachering Werken uw medewerkers in het buitenland? Of maakt u in Nederland gebruik van medewerkers uit het buitenland? Denk dan aan de meldplicht internationale detacheringen. Deze meldplicht geldt voor zowel buitenlandse als Nederlandse ondernemingen en maakt het voor de overheid eenvoudiger om te controleren of u de regels omtrent het inhuren van internationale arbeid goed toepast.

Lees meer
Ontdek welke verplichtingen uit de Wtza op u van toepassing zijn
Tip voor ondernemers in de zorg en medische sector: regel uw zaken voor de Wtza Op 1 januari 2022 gaat de omstreden Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) in. Deze wet heeft gevolgen voor zowel startende als bestaande zorgaanbieders. In deze blog wil ik nog eens onder de aandacht brengen wat deze wet ook alweer inhoudt en vertel ik u wanneer u aan welke eisen moet voldoen.

Lees meer
Tip voor meer veerkracht: Overweeg een spaargeld-bv
spaargeld-bv nog steeds interessant De belastingheffing op spaargeld en ander privévermogen blijft een veelbesproken thema. Ondanks dat het heffingsvrij vermogen in box 3 de laatste jaren verhoogd is, blijft een spaargeld-bv oprichten interessant. Zeker gezien de lage spaarrente, die voorlopig aanhoudt en soms al negatief is.

Lees meer
Werkgevers opgelet: wijzigingen voor de premies Whk en Aof
wijzigingen werkhervattingskas wgs Vanaf 2022 wijzigen de premies Werkhervattingskas (Whk) en Arbeidsongeschiktheidsfonds (Aof). Wat betekent dit voor u als werkgever? In deze blog vertel ik u alles over de wijzigingen.

Lees meer
Krijg grip op uw toekomst met een financiële planning
Krijg grip op uw toekomst met een financiële planning Hoe ziet uw oude dag er straks uit? Hoeveel moet u nu sparen om straks prettig te kunnen leven? Of om over 10 jaar die wereldreis te maken? En wat gebeurt er als u plots arbeidsongeschikt raakt? Of gaat scheiden? Misschien niet allemaal even leuke vragen om nu over na te denken, maar wel belangrijk. Want als het aankomt op financiën is het beter om goed voorbereid te zijn. Ik leg u graag uit hoe een financiële planning u zekerheid

Lees meer
Huren en verhuren: wat zijn de regels in het huurrecht?
huurrecht Huurt of verhuurt u een pand? En wilt u meer inzicht in de rechten die u als huurder of verhuurder hebt? Wij informeren u graag. Ontdek onder welk huurregime uw ruimte valt en waarop u kunt letten bij de afspraken die u vastlegt in de huurovereenkomst. Download de whitepapers voor meer verdiepende informatie.

Lees meer
De toekomst van uw huisartsenpraktijk: mijn ideeën
huisarts De huisartsenzorg is aan grote verandering onderhevig. Steeds minder huisartsen starten hun eigen onderneming, hoe komt dat? Daarnaast neemt de druk op de zorg toe. Ook is de invloed van digitalisering en vergrijzing groot. Kortom: genoeg ontwikkelingen waar ik u graag over bijpraat. Ook geef ik u tips over hoe u als ondernemer hierop kunt inspelen.

Lees meer
De zorg toekomstbestendig: tips voor zorgondernemers
jeugdzorg De zorg staat onder druk, dat is geen nieuws meer. Door de coronacrisis is het kabinet flink wakker geschud: er moet iets veranderen om de zorg toegankelijk, up-to-date en werkbaar te houden. Met Prinsjesdag achter de rug, neem ik u graag mee in de nieuwste ontwikkelingen en plannen. En wat u dit najaar als zorgondernemer kunt doen om goed voorbereid te zijn op 2022.

Lees meer
Ketenvorming in de zorg, wat is de toekomst van uw zorgpraktijk?
ketenzorg - overname praktijk Hoe ziet u de toekomst van uw zorgpraktijk? In de zorg en medische sector komt ketenvorming steeds vaker voor. Kleinere praktijken worden overgenomen door grotere ketens om de continuïteit in de zorg te waarborgen. In deze blog vertel ik u meer over ketenvorming en waar u rekening mee kunt houden als ondernemer in de zorg.

Lees meer
Bereid u voor op de Wet toetreding zorgaanbieders
Wtza In 2022 gaat de omstreden Wet toetreding zorgaanbieders naar alle waarschijnlijkheid in. Hoewel nog niet alle ins en outs bekend zijn, heeft de wet gevolgen voor zowel startende als bestaande zorgaanbieders. Op sommige punten kunt u zich nu al voorbereiden.

Lees meer