Winand Kuiper (Junior Juridisch Adviseur)

Winand Kuiper accon avm

Hebt u vragen over vennootschapsrecht, fosfaatrechten of vastgoedrecht? Of wilt u advies over bestemmingsplannen en vergunningen? Grote kans dat Winand Kuiper u kan helpen. Met een brede kennis over juridische vraagstukken voor het mkb en de agrosector zorgt hij dat u sterk staat, in elke fase van het ondernemerschap. Zijn credo: blijf altijd vooruitdenken, en onderzoek wat wél mogelijk is.

Meer inzicht in stikstof-actualiteiten: meld u aan voor het webinar
Als agrarisch ondernemer weet u: stikstof zorgt nog steeds voor onzekerheid. In de bedrijfsvoering en bij vergunningverlening, ook als het gaat om natuurbescherming. U wilt nu strategische keuzes maken voor de toekomst. Onzekerheid en onduidelijkheid door stikstofregelingen maken dit niet altijd makkelijk. Passen uw vergunningen nog bij het toekomstplaatje van uw bedrijf? En: wat zijn de mogelijkheden voor intern en extern salderen?

Lees meer
Huur opschorten, kwijtschelden of beëindigen
huur opschorten, kwijtschelden of beëindigen Wat zijn de regels voor winkel- en horecapanden? Moet u huur betalen als uw huurpand vanwege coronamaatregelen gesloten blijft of eerder op slot moet? Een van de vragen die veel ondernemers hebben. Er blijkt nogal wat onduidelijkheid te bestaan over de mogelijkheden om de huurovereenkomst te beëindigen of de huurpenningen op te schorten of zelfs kwijt te schelden nu er strengere overheidsmaatregelen gelden.

Lees meer