Team Belasting advies (Belasting advies)

Het belastingadvies van acconavm gaat verder dan het verzorgen van uw belastingaangiften. Juist door alternatieven goed tegen elkaar af te wegen en een fiscale strategie te plannen, zorgen wij ervoor dat u ook in fiscaal opzicht optimaal kunt ondernemen binnen en buiten Nederland. Ons belastingadvies geeft u Ruimte voor ondernemen.

Kijk voor meer informatie bij Belastingadvies.

Oproep: maak alsnog bezwaar tegen de box 3-belasting
Door de hoge box 3-belasting kan het zijn dat u méér belasting over uw spaargeld betaalt dan dat u aan rente ontvangt. Sinds 2016 lopen er massaal bezwaarprocedures tegen deze kwestie. Ook voor het belastingjaar 2018 kunt u bezwaar maken. Ik adviseer u: doe ook mee, want er is nog hoop. 

Lees meer
Als oud-ondernemer weer herintreden: de fiscale voordelen
Herintredende ondernemer Bent u oud-ondernemer en hebt u veel grond in uw bezit? Dan loont het om te kijken hoe u deze grond het beste fiscaal kunt behandelen. Als u het goed regelt, kan het u een groot voordeel opleveren in de inkomstenbelasting.

Lees meer
Miljoenennota 2019: lastenverlichting of lastenverschuiving?
Dinsdag 18 september presenteert Wopke Hoekstra de plannen voor 2019. Wat er dit jaar in het koffertje zit voor u als ondernemer? We hoopten natuurlijk allemaal op het langverwachte zoet. Toch wil ik u adviseren: reken u liever nog niet te rijk.

Lees meer