Spencer Buitink (Senior Fiscalist)

Spencer Buitink

Spencer Buitink werkt als senior fiscalist vanuit het midden van het land. Met zijn jarenlange ervaring adviseert hij onder meer ondernemers in de zorg- en medische sector, waaronder veel medisch specialisten. Hij is voorzitter van het acconavm Brancheteam Zorg en Medisch.
Spencer verdiept zich in de problematiek van de ondernemer en met zijn praktische en doordachte adviezen helpt hij hen om toekomstbestendig te ondernemen. En heeft hij oog voor de privé-situatie van ondernemers. Zij vinden het prettig door hem ontzorgd te worden. En tegelijkertijd een sparringpartner te treffen die de brancheontwikkelingen en uitdagingen kent. Wilt u met hem sparren? Bent u klaar voor de toekomst? Maak kennis met Spencer,

Ontdek welke verplichtingen uit de Wtza op u van toepassing zijn
Tip voor ondernemers in de zorg en medische sector: regel uw zaken voor de Wtza Op 1 januari 2022 gaat de omstreden Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) in. Deze wet heeft gevolgen voor zowel startende als bestaande zorgaanbieders. In deze blog wil ik nog eens onder de aandacht brengen wat deze wet ook alweer inhoudt en vertel ik u wanneer u aan welke eisen moet voldoen.

Lees meer
Ketenvorming in de zorg, wat is de toekomst van uw zorgpraktijk?
ketenzorg - overname praktijk Hoe ziet u de toekomst van uw zorgpraktijk? In de zorg en medische sector komt ketenvorming steeds vaker voor. Kleinere praktijken worden overgenomen door grotere ketens om de continuïteit in de zorg te waarborgen. In deze blog vertel ik u meer over ketenvorming en waar u rekening mee kunt houden als ondernemer in de zorg.

Lees meer
Bv opgericht? Praktische zaken voor uw medische praktijk
medisch specialist bv Werkt u als medisch specialist in een bv, of overweegt u een bv op te richten? Een bv vraagt om een andere inrichting van uw medische praktijk. Via een checklist wijzen we u graag op de belangrijkste aandachtspunten.

Lees meer