Sander Kant (Beloningsadviseur Werkgeversservice)

Sander Kant Beloningsadviseur Werkgeversservice accon avm

Sander Kant is een ervaren adviseur op payrollgebied. Zijn expertise is het ondersteunen van internationale werkgevers, die in acconavm een betrouwbare partner vinden. Met zijn collega’s van werkgeversservice realiseert Sander volledige ontzorging bij de salaris- én personeelsadministratie. Zodat internationals voldoen aan wet- en regelgeving én een succes maken van hun ondernemerschap in Nederland of het buitenland.

Thuiswerken over de grens; coronategemoetkomingen lopen ten einde
productief thuiswerken Hebt u werknemers in dienst die in het buitenland wonen? Dan gelden daar speciale regels voor omtrent belastingbetaling en sociale zekerheid. In verband met het verplicht thuiswerken vanwege de coronapandemie, waren die regels tijdelijk aangepast. Maar die komen binnenkort tot een eind. In deze blog vertel u ik wat dit voor u als werkgever betekent.

Lees meer
Internationale detacheringen, denk aan de meldplicht
meldplicht internationale detachering Werken uw medewerkers in het buitenland? Of maakt u in Nederland gebruik van medewerkers uit het buitenland? Denk dan aan de meldplicht internationale detacheringen. Deze meldplicht geldt voor zowel buitenlandse als Nederlandse ondernemingen en maakt het voor de overheid eenvoudiger om te controleren of u de regels omtrent het inhuren van internationale arbeid goed toepast.

Lees meer
Thuiswerken over de grens
thuiswerken De coronapandemie heeft veel werknemers lange tijd gedwongen thuis laten werken. Dat bracht veel uitdagingen met zich mee. De voordelen zijn echter ook niet gering: minder reistijd en een betere combinatie van werk en privé. Veel werknemers willen het (gedeeltelijk) thuiswerken niet kwijt en veel werkgevers bieden dit graag aan als extra arbeidsvoorwaarde. Sommige werkgevers bieden werknemers zelfs aan om volledig thuis te werken. Maar wat nu als uw medewerker over de grens woont?

Lees meer
Hebt u grenswerkers in dienst? Let op de coronawetgeving
grensarbeiders Hebt u medewerkers in dienst die wonen en werken in verschillende EU-landen? Vanaf 1 juni 2021 geldt de nieuwe wetgeving die impact heeft op de reisbewegingen van deze ‘grenswerkers’. In mijn blog leest u meer over de komende veranderingen en de fiscale regels rondom grensarbeiders.

Lees meer