Rick van der Tang (Adviseur Corporate Finance)

Rick van der Tang

Ervaring in de samenstel-, controle- en adviespraktijk van acconavm? Rick van der Tang heeft het allemaal. Door de theoretische en praktische aspecten van zijn opleidingen te combineren, heeft hij veel financiële kennis opgedaan. Vanaf 2018 is Rick hoofdzakelijk betrokken bij team Corporate Finance. Hij houdt zich bezig met waarderingen van ondernemingen, boekenonderzoeken en hij begeleidt klanten bij aan- en verkooptrajecten. Altijd met focus op de toekomst.

Hoe navigeert u in de storm? Ontdek perspectieven
Navigeren in de storm In deze turbulente tijd lijkt het stilte voor de storm. De afgelopen periode hebben steunmaatregelen veel ondernemers door een zware tijd geholpen. Echter komt er een moment dat de steun wegvalt en belasting en rente terugbetaald moeten worden.

Lees meer
Aankoop- en verkoopkansen in turbulente tijden
Aankoop- en verkoopkansen in turbulente tijden Hoe onderneemt u met oog op de toekomst van uw bedrijf, in deze coronacrisis? Als Adviseur Corporate Finance signaleert Rick van der Tang verkoop- én aankoopkansen voor ondernemers. Lees hoe u uw veerkracht versterkt met een strategische verkoop of juist door te ontdekken waar uw aankoopkansen liggen.

Lees meer