René de Visser (Regiodirecteur)

René de Visser is regiodirecteur in regio Zeeland en West-Brabant. Tevens ook directeur belastingadvies. Hij heeft duidelijk oog voor de fiscale problematiek waar ondernemers mee te maken krijgen. Of het nu gaat om onze agro-klanten of MKB-ondernemers. René zorgt voor een juist advies op maat, waarbij de menselijke maat niet uit het oog wordt verloren.

Kom sterker uit de crisis met de SLIM-subsidie en MKB!dee
SLIM-subsidie scholing personeel Medewerkers opleiden en (om)scholen is steeds belangrijker geworden. Zeker als bepaalde activiteiten (tijdelijk) wegvallen door de coronacrisis. Met de SLIM-subsidie en de regeling MKB!dee krijgt u hierbij financiële ondersteuning. Ik leg u graag uit hoe het werkt.

Lees meer
Het loonkostenvoordeel: een tegemoetkoming voor werkgevers in 2018
Loonkostenvoordeel 2018 Wist u dat u als ondernemer een tegemoetkoming van de overheid kan aanvragen wanneer u een persoon uit een uitkeringssituatie of met een arbeidsbeperking in dienst neemt? In Zeeland zijn er al zo’n 7.000 mensen die een uitkering ontvangen en hier wellicht voor in aanmerking komen. Voor deze tegemoetkoming geldt per 1 januari 2018 een nieuwe regeling: het loonkostenvoordeel (hierna te noemen LKV).

Lees meer
Afschaffing btw-landbouwregeling: laat je niet kisten!
afschaffing btw-landbouwregeling De grotere landbouwers zijn veelal voorbereid, maar kleinere boeren, veehandelaren en paardenhouders zien door alle bijkomende administratieve bomen vaak het bos niet meer. De afschaffing van de btw-landbouwregeling per 1 januari 2018 doet veel stof opwaaien. Toch zijn er ook manieren om de afschaffing voor jezelf als agrarisch ondernemer makkelijker te maken. René de Visser, Directeur Belastingadvies bij Accon avm, legt het uit.

Lees meer
Even voorstellen.. wij zijn Accon avm
Even voorstellen, ik ben René de Visser van advies- en accountantsorganisatie Accon avm. De komende maanden zal ik of een van mijn collega’s elke maand een financieel of fiscaal onderwerp voor u toelichten in de ScheldeExpress. Dan is het natuurlijk fijn als u weet met wie u te maken heeft. Even voorstellen dus…

Lees meer