Peter Klompe (Agrarisch Adviseur)

Peter_Klompe

Peter is een betrokken agrarisch adviseur met zijn roots in de akkerbouwsector. Tevens heeft hij door ruime ervaring en opleiding veel fiscale kennis. Deze combinatie, samen met de nodige creativiteit, maakt dat hij een sparringpartner is voor zowel bedrijfseconomische als fiscale vraagstukken op menig akkerbouw- en melkveebedrijf. Peter levert maatwerk door samen met u na te gaan wat voor u en uw onderneming de best passende oplossing is.

Goed voornemen: overweeg een brede weersverzekering
Peter Klompe weersverzekering Vanaf 2020 is een brede weersverzekering een stuk voordeliger. De assurantiebelasting vervalt en de schadedrempel gaat omlaag. Daarom raad ik u aan: overweeg volgend jaar om tóch een verzekering af te sluiten. Een goed voornemen!

Lees meer
Redenen om wél na te denken over een brede weersverzekering in 2020
brede weersverzekering Zijn de oogstwerkzaamheden voor uw onderneming ook nog in volle gang? Dan bent u wellicht nog niet bezig met volgend jaar. Toch raad ik u aan om met één aandachtspunt aan de slag te gaan: de brede weersverzekering. Als agrariër krijgt u namelijk vaker te maken met extreem weer. Vanaf 2020 wordt het voordeliger om u hiertegen te verzekeren. U hoeft dan geen assurantiebelasting meer te betalen. Ontdek wat dit voor u betekent. Geen assurantiebelasting meer Op Prinsjesdag is bekendgemaakt

Lees meer
Risicomanagement op uw akkerbouwbedrijf: wat doet u eraan?
Risicomanagement Risicomanagement: vermoedelijk geen onderwerp dat op uw dagelijkse agenda staat. Maar wel heel belangrijk! Allerlei risico’s, waaronder de weersomstandigheden, verdienen uw aandacht. Het weer verandert, extreem weer komt vaker voor: zowel droogte als (hoos)buien.

Lees meer