John Raedts (Bedrijfskundig Adviseur)

John Raedts

Wie John vraagt: met welke vraagstukken kan ik bij je terecht? Antwoordt hij: “Alles. Als ik het niet weet, dan weet ik er wel een collega voor.” Samen met zijn collega’s in de regio Limburg helpt hij melkveehouders verder, met focus op de toekomst. Op zowel strategisch als uitvoerend niveau én altijd up-to-date van de laatste wet- en regelgeving. En dat doet hij met veel plezier, al sinds 1998.

Per 2023 ‘vestigingssteun’ voorwaarde voor steun jonge landbouwers
vestigingssteun jonge landbouwers Net als in eerdere jaren kunnen jonge landbouwers ook dit jaar in aanmerking komen voor een extra toeslag op de betalingsrechten. Maar met het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) vanaf 2023 verandert volgend jaar deze steun aan jonge landbouwers. Hoe dit er exact uit gaat zien en de voorwaarden hiervoor zijn nog niet bekend. Wat al wél bekend is, vertel ik u in deze blog.

Lees meer
FrieslandCampina-obligaties B vallen per 1 juli 2022 vrij
FrieslandCampina obligaties Bent u lid van FrieslandCampina en bent u daarvóór lid geweest van de coöperatie Campina? Dan hebt u mogelijk obligaties B en/of C in uw bezit. De obligaties B komen per 1 juli 2022 vrij te vallen. In deze blog vertel ik u waar u rekening mee kunt houden.

Lees meer
Uitdagende tijden voor melkveehouders: een blik vooruit
Uitdagende tijden melkvee Het zijn al langer uitdagende tijden voor de melkveehouderij. In 2015 is de melkquotering afgeschaft. In de jaren net daarvoor én de jaren daarna is er een wirwar aan regels gekomen om de mestproductie en de mestplaatsing te regelen. Hoe houdt u zich als ondernemer staande? Wij helpen u graag om nieuwe perspectieven te ontdekken voor de toekomst.

Lees meer