Johannes de Boer (Bedrijfskundig Adviseur)

Johannes de Boer

Johannes de Boer startte in 2015 als stagiair accountancy bij acconavm. Inmiddels adviseert hij ondernemers in de agrosector als bedrijfskundig adviseur, met name melkveehouders inclusief zelfzuivelaars & akkerbouwers. Van bedrijfsontwikkeling tot en met financieringsaanvragen en de koppeling met de dagelijkse administratie. Johannes ondersteunt hen waar dat kan. Anderen inspireren met innovatieve ideeën is waar hij energie van krijgt én het verschil maakt.

Voorschot voor de uitkering van betalingsrechten 2022
voorschot betalingsrechten Vraagt u subsidies aan uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) in de Gecombineerde Opgave (GO)? Dan kunt u een voorschot aanvragen. Het gaat om 270 euro per hectare met een betalingsrecht.

Lees meer
Voorschot voor de uitkering van betalingsrechten 2021
voorschot betalingsrechten Vraagt u subsidies aan uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) in de Gecombineerde Opgave (GO)? Dan kunt u een voorschot aanvragen. Het gaat om 300 euro per hectare met een betalingsrecht.

Lees meer
Extra steunmaatregelen voor agro-ondernemers
steunmaatregelen agro Vorige week maakte het kabinet bekend dat het coronasteunpakket wordt verruimd. Wat betekent dit voor agrarisch ondernemers? Ik geef u graag een overzicht van de regelingen, mét tips om er verstandig mee om te gaan.

Lees meer
Voorschot uitkering van betalingsrechten 2020
voorschot betalingsrechten Goed nieuws: vanaf 18 mei kunt u een voorschot voor de uitkering van betalingsrechten aanvragen. Het gaat om 300 euro per hectare met betalingsrechten. U kunt dit voorschot aanvragen van 18 mei tot en met 15 juni 2020. In juli 2020 ontvangt u dan het voorschot. U komt voor dit voorschot in aanmerking als u subsidies uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) aanvraagt in de Gecombineerde Opgave.

Lees meer