Ivo Dinjens (HR-adviseur Werkgeversservice)

Ivo Dinjens

‘Getting the right people to do the right work in a right way at the right time’: dé essentie van HR. Hiervoor zet Ivo Dinjens zich in als HR-Adviseur Werkgeversservice. Hij ondersteunt ondernemers in Zuid-Nederland bij HR-vraagstukken, salarisadministratie én om een duurzame arbeidsrelatie te realiseren met hun personeel. Met aandacht voor de mens achter het bedrijf is Ivo een gewilde sparringpartner voor talrijke ondernemers.

Nu beschikbaar: subsidie voor behoud van zorgmedewerkers met langdurige klachten na corona
subsidie zorg Staat u als werkgever in de sector Zorg & Welzijn op het punt om medewerkers te moeten laten gaan? Omdat u al twee jaar hun loon doorbetaalt terwijl ze arbeidsongeschikt zijn? Dan kunt u nu een subsidie aanvragen. U krijgt dan een tegemoetkoming in de loonkosten om deze werknemers nog zes tot twaalf maanden langer loon door te betalen. Dit geldt voor medewerkers die tijdens de coronapandemie uitgevallen zijn en nog steeds klachten hebben.

Lees meer
Geen werkvergunning nodig voor Oekraïense vluchtelingen
geen werkvergunning voor vluchtelingen Update 2 juni 2022 Per 1 april 2022 is de Richtlijn tijdelijke bescherming Oekraïners in werking getreden. Neemt u een Oekraïense vluchteling in dienst? Dan hoeft u vanwege deze richtlijn voor hem of haar geen werkvergunning aan te vragen. Wel dient u deze personen aan te melden bij het UWV. Deze maatregel is verlengd tot en met 31 augustus 2022.  In dit artikel leest u meer over de voorwaarden, de plichten en de overgangsperiode.

Lees meer
De Zorgbonus 2021 komt eraan: meld u aan vanaf 15 juni
zorgbonus 2021 Alle zorgaanbieders opgelet: net als vorig jaar komen zorgprofessionals in aanmerking voor de Zorgbonus. Vorig jaar ging het om een nettobedrag van 1.000 euro. Sinds vandaag kunt u de aanvraag doen, ik informeer u graag over de Zorgbonus 2021.

Lees meer
Let op: de controles van de Inspectie SZW bij rund- en melkveebedrijven zijn gestart
Inspectie rund- en melkveebedrijven Afgelopen week kondigde de Inspectie SZW aan te starten met het controleren van bedrijven in de rund- en melkveesector. Het grote aantal arbeidsongevallen is de reden voor deze controles. Binnenkort kunt u dus mogelijk ook een controle op uw bedrijf verwachten. Daarom vertellen we u in deze blog graag waar u op moet letten.

Lees meer