Gerard Tooten (Directeur MKB Advies)

Gerard Tooten Regiodirecteur

Met 25 jaar ervaring in het bankwezen brengt Gerard Tooten mkb-ondernemers in Noord-Nederland verder, met focus op de toekomst. Zijn enthousiasme, betrokkenheid en positiviteit prikkelen ondernemers, zodat ze het beste uit zichzelf en hun onderneming halen. Zijn specialisme: financieringsvraagstukken.

  • g.tooten@acconavm.nl
  • Regiodirecteur MKB advies
  • +31884468813
Mkb vooruitblik Prinsjesdag: waarborg de continuïteit van uw bedrijf
prinsjesdag continuiteit Momenteel kunnen we vooral slechts gissen naar de exacte uitkomsten van Prinsjesdag 2021 en het Belastingplan 2022. In deze uitdagende tijd staat een ding wat mij betreft bovenaan: de continuïteit waarborgen van uw onderneming. Hoe u dit doet? In mijn blog blik ik met u vooruit op mogelijke uitdagingen en kansen.

Lees meer
Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) voor paardenstallen
MDV verduurzamen paardenstal De contouren voor de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) voor paardenstallen worden zichtbaar. Wilt u verduurzamen? Houd dan alvast rekening met de (concept)richtlijnen. In deze blog licht ik ze op hoofdlijnen toe. Voor meer informatie staan mijn collega’s en ik voor u klaar.

Lees meer
Uw stal verduurzamen met de Maatlat voor paardenstallen?
Maatlat duurzame paardenstallen Stichting Milieukeur (SMK) werkt aan een Maatlat voor paardenstallen. Een Maatlat duurzame paardenstallen zal mogelijk, net als de Maatlaat Duurzame Veehouderij (MDV), maatregelen bevatten voor diergezondheid en dierenwelzijn en draagt daardoor bij aan verduurzaming van de paardenhouderij. Hebt u (ver)bouwplannen? Ik neem u graag mee in belangrijke zaken op het gebied van verduurzaming van de paardenhouderij én praat graag met u over wat dit voor u betekent.

Lees meer
Een woud van coronaregelingen: zo houdt u het overzicht
woud van coronaregelingen Als ondernemer komt er veel op u af, zeker als de coronacrisis impact heeft op uw business. Het steunpakket van de overheid biedt veerkracht, maar we zien ook dat ondernemers soms door de bomen het bos niet meer zien. Herkenbaar voor u? Dan hebben we enkele tips.

Lees meer
KKC-regeling: vraag nu een overbruggingskrediet aan tot 50.000 euro
KKC-regeling Update 19 mei | Bent u als ondernemer getroffen door de coronacrisis? En heeft u een financieringsbehoefte tot 50.000 euro? Dan komt u wellicht in aanmerking voor de ‘Kleine Kredieten Corona garantieregeling’ (KKC). Hiermee maakt de overheid 750 miljoen euro aan overbruggingskredieten mogelijk.

Lees meer