Eva Smidts (Senior Juridisch Adviseur)

Eva Smidts is binnen acconavm als Senior Juridisch Adviseur vanuit kantoor Groningen werkzaam voor klanten door het hele land. Eva is inmiddels al ruim 10 jaar werkzaam bij acconavm en heeft zich gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Naast juridische begeleiding van onder andere samenwerkingsverbanden, aan- en verkoop van ondernemingen en beoordeling van allerlei contracten, houdt Eva zich op dit moment bezig met zonneparken. Een interessant onderwerp, zeker in de tijd van verdere verduurzaming van de maatschappij. Eva houdt er van om zaken helder en praktisch neer te zetten en is niet bang om de discussie aan te gaan.

Digitale handtekening, is uw krabbel rechtsgeldig?
digitale handtekening Tegenwoordig gaat steeds meer digitaal en online. Zo ook de totstandkoming en ondertekening van overeenkomsten, brieven, facturen en andere documenten. Wanneer heeft een digitale handtekening dan voldoende bewijskracht en is hij juridisch rechtsgeldig?

Lees meer
Mkb, zet privacy hoog op de agenda in 2019
privacy hoog op de agenda In 2018 was de nieuwe privacywet (AVG) een hot item. Ondernemers werden overspoeld met adviezen, artikelen en waarschuwingen voor sancties. Nu maak ik graag de balans op. Opvallend: de AVG is inmiddels weggezakt op de prioriteitenlijst. Terwijl het juist zaak is om nú in actie te komen. Graag leg ik u uit waarom.

Lees meer