Coen Stolk (Adviseur Corporate Finance)

Coen Stolk Adviseur Corporate Finance accon avm

Coen Stolk werkt sinds 2017 binnen het acconavm-team Corporate Finance. Hij ondersteunt klanten graag bij aan- en verkoop, waardecreatie en het uitvoeren van waarderingen en transactiegerelateerde boekenonderzoeken. Vanuit zijn bedrijfseconomische achtergrond zorgt Coen ervoor dat ondernemers elke dag een stap vooruit zetten. Zodat ze hun uiteindelijke doel bereiken: meer ruimte voor ondernemen.

Zo begeleidt Accon avm u bij een verkooptraject
Van het opstellen van een informatiememorandum tot de koopovereenkomst: accon■avm kan u hierin begeleiden. Denkt u na over de verkoop van uw onderneming? De specialisten van Team corporate finance van acconavm kunnen u hierin begeleiden. Graag laat ik u zien wat er bij zo’n verkooptraject komt kijken en hoe wij dit aanpakken. Ook wijs ik u op onze whitepaper, met meer verdiepende informatie over de verschillende typen kopers.

Lees meer
Bedrijfsverkoop: alle overwegingen op een rij
verkoop bedrijf U weet als ondernemer als geen ander hoe uw bedrijf ervoor staat. Is dit het juiste moment om (een deel van) uw bedrijf te verkopen? Hier zijn verschillende overwegingen voor, gepland, min of meer gepland en ongeplande redenen. In deze blog vertel ik u hier meer over én u komt te weten hoe u de waarde van uw bedrijf bepaalt.

Lees meer
Beperk liquiditeitsproblemen met deze maatregelen
liquiditeitsproblemen Hebt u (binnenkort) minder inkomsten, maar houdt u dezelfde kosten? Mijn collega’s en ik helpen u graag om liquiditeitsproblemen zo veel mogelijk te beperken. Ik zet enkele mogelijkheden voor u op een rij.

Lees meer