Arno Groen (Directeur Accountancy)

Arno Groen Directeur Accountancy

Al sinds 1990 is Arno Groen actief in het accountancyvak. Als Directeur Accountancy stuurt hij een team van juristen, fiscalisten en accountants aan. Eén van zijn specialismen: ondernemers in de jeugdzorg helpen succesvol te ondernemen. Met hart voor de zorg en ruime ervaring is hij een waardevolle sparringpartner voor talrijke ondernemers.

Vanuit de regio Apeldoorn – Barneveld adviseert hij op betrokken wijze ondernemers in het mkb en de (jeugd)zorg. Tevens is hij Teamcaptain in Barneveld van het Agro-team aldaar. Een veelzijdig man, die ervan houdt om de dingen te benoemen zoals ze zijn.

Op 22 september is Arno Groen een van de presentatoren van het Prinsjesdag Ondernemerswebinar.

  • a.groen@acconavm.nl
  • Directeur Accountancy
  • +31 884468136
De zorg toekomstbestendig: tips voor zorgondernemers
jeugdzorg De zorg staat onder druk, dat is geen nieuws meer. Door de coronacrisis is het kabinet flink wakker geschud: er moet iets veranderen om de zorg toegankelijk, up-to-date en werkbaar te houden. Met Prinsjesdag achter de rug, neem ik u graag mee in de nieuwste ontwikkelingen en plannen. En wat u dit najaar als zorgondernemer kunt doen om goed voorbereid te zijn op 2022.

Lees meer
Met hart voor de zorg: alles over onze expertise in de jeugdzorg
jeugdzorg en accon avm Onderneemt u in de zorg, dan weet u als geen ander hoe complex dat kan zijn. Wet- en regelgeving, vrijstellingen, verzekeringen en de juiste bedrijfsvorm. En wat als u gaat uitbreiden, bijvoorbeeld met nevenactiviteiten? Financiële en fiscale zorgvraagstukken kunt u toevertrouwen aan mijn team, dat thuis is in deze wereld. 

Lees meer