Arjen Ploegman (Senior Specialist Belastingadviseur)

Arjen Tompkins

Arjen Ploegman is binnen acconavm werkzaam als Senior Specialist Belastingadviseur vanuit kantoor Veenendaal. Arjen is inmiddels al ruim 17 jaar in dienst bij acconavm en werkt met passie en gedrevenheid voor onze internationale klanten. Dit kunnen zowel Nederlandse klanten zijn die over de grens actief zijn, alsmede vele buitenlandse klanten die in Nederland activiteiten ontplooien. Arjen is hen daarbij van dienst bij vraagstukken rondom Loonheffingen en Sociale Zekerheid, BTW en Winstbelastingen. Ook onderhoudt Arjen de contacten binnen het internationale netwerk van acconavm: GMN International. Arjen Ploegman ken je wellicht als Arjen Tompkins. In 2021 heeft hij zijn geboortenaam weer aangenomen zowel zakelijk als privé.  

“Uw internationale zaken blijven onze topprioriteit”
International Business Er is momenteel veel gaande in de wereld. De oorlog in Oekraïne heeft veel impact. Maar ook ontwikkelingen vanuit de Europese Commissie en de OECD drukken hun stempel op de markt. Dat heeft invloed op iedere ondernemer. En ondernemers die internationaal zaken doen merken dat zeker. Uw adviseur van Accon International blijft u ongeacht de omstandigheden ondersteunen. Uw internationale zaken blijven onze topprioriteit.

Lees meer
30%-regeling voor expats op de schop, wat betekent dit voor u?
Het plan lag al even op stapel, maar met de presentatie van de Miljoenennota voor 2019 wordt het nu dan echt waarheid: de zogenoemde 30%-regeling voor expats gaat op de schop en wordt flink ingeperkt. Wat gaat er exact veranderen en wat betekent dit voor u als ondernemer?

Lees meer