Anouck Zeewuster-Schuitema (Aspirant Accountmanager)

Anouck Zeewuster-Schuitema

Anouck Zeewuster-Schuitema is als aspirant-accountmanager voornamelijk werkzaam in Groningen en Drenthe. In haar functie adviseert ze met name mkb-ondernemers over personeelszaken (HR-advies, WKR, het personeelsdossier en het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken) en financiering. Ook staat ze ondernemers bij door het optimaliseren van de administratie, het opstellen van prognoses en tussentijdse cijfers. Samen met haar collega’s maakt ze zich sterk om u ruimte voor ondernemen te bieden. Anouck is een echte teamplayer!

Dit vraagt de krapte op de arbeidsmarkt nú van u
krapte op de arbeidsmarkt De arbeidsmarkt staat onder hoogspanning. Dat heeft vaak grote gevolgen voor uw medewerkers, waardoor het vinden, binden en behouden van personeel moeilijker wordt. Herkenbaar voor u? Tijd om uw personeelsbestand kritisch te bekijken.

Lees meer
Verras uw medewerkers vóór 1 januari belastingvrij via de WKR
WKR tips Via de werkkostenregeling (WKR) kunt u belastingvrije vergoedingen en verstrekkingen aan uw medewerkers geven. De vrije ruimte hiervoor is 1,2% van het totale fiscale loon. Heeft u nog vrije ruimte over of wilt u kansen ontdekken voor fiscale optimalisatie? Profiteer tot en met 31 december van de regeling. Wij helpen u hierbij graag op weg.

Lees meer