Alexander van Kleij (Adviseur Werkgeversservice)

Alexander van Kleij, adviseur werkgeversservice, adviseert met deskundigheid en enthousiasme ondernemers in hun werkgeversrol. De vraagstukken hierin zijn divers: van loonkostensubsidies, een functiehuis, workshops functioneren en beoordelen, vragen rondom loonaangiften en werkkostenregeling, het begeleiden van internationale werkgevers in Nederland, en het toepassen van de ketenregeling. U kunt met iedere werkgeversvraag bij hem terecht. Alexander heeft jarenlang ervaring en beleeft veel plezier aan het vooruit helpen van ondernemers op werkgeversgebied.

Voorkom ongevallen en uitval op de werkvloer met een RI&E
RI&E risico-inventarisatie en evaluatie Elke werkgever met personeel is verplicht om een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op te stellen. Ook als uw medewerkers niet met machines of gevaarlijke stoffen werken. Heeft u nog geen RI&E of is deze niet meer up-to-date? Maak dit dan snel in orde. Ik leg u graag uit waarom.

Lees meer
Goed nieuws: vanaf 2020 meer ruimte in werkkostenregeling
Vanaf 2020 kunt u tot 2000 euro meer onbelaste vergoedingen verstrekken aan uw personeel. De werkkostenregeling wordt verruimd. Lees wat dit voor u betekent én hoe u optimaal van de regeling profiteert. De huidige regeling Via de werkkostenregeling (WKR) kunt u als werkgever onbelaste vergoedingen aan uw werknemers geven. Denk aan een kerstpakket, bedrijfsuitje, gereedschap of sportabonnementen. Op dit moment mag u tot 1,2 procent van het totale fiscale loon onbelast vergoeden. Bijvoorbeeld: bij een loonsom van 400.000 euro kunt

Lees meer