Alexander van Kleij (Directeur Werkgeversservice)

Alexander van Kleij, directeur werkgeversservice, adviseert met deskundigheid en enthousiasme ondernemers in hun werkgeversrol. De vraagstukken hierin zijn divers: van loonkostensubsidies, een functiehuis, workshops functioneren en beoordelen, vragen rondom loonaangiften en werkkostenregeling, het begeleiden van internationale werkgevers in Nederland, en het toepassen van de ketenregeling. U kunt met iedere werkgeversvraag bij hem terecht. Alexander heeft jarenlang ervaring en beleeft veel plezier aan het vooruit helpen van ondernemers op werkgeversgebied.

Payrolldienstverlening wordt bekroond met NIRPA-certificering
acconavm sluit zich aan bij het NIRPA: het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting. Dit betekent dat alle salarisadministrateurs van acconavm binnenkort een officiële certificering hebben. Als directeur van de acconavm werkgeversservice vertel ik u er graag meer over.

Lees meer
Wijziging WW-premie: zo komt u in aanmerking voor het lage tarief
Vanaf 1 januari 2020 wijzigt de wachtgeldpremie (WW). Vanaf dan betaalt u als werkgever een hoge WW-premie bij een tijdelijk dienstverband en een lage premie bij een vast dienstverband. Het verschil tussen het hoge en lage tarief zal 5% zijn. Ontdek hoe u in aanmerking kunt komen voor het lage tarief.

Lees meer
Voorkom ongevallen en uitval op de werkvloer met een RI&E
RI&E risico-inventarisatie en evaluatie Elke werkgever met personeel is verplicht om een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op te stellen. Ook als uw medewerkers niet met machines of gevaarlijke stoffen werken. Heeft u nog geen RI&E of is deze niet meer up-to-date? Maak dit dan snel in orde. Ik leg u graag uit waarom.

Lees meer
Goed nieuws: vanaf 2020 meer ruimte in werkkostenregeling
Vanaf 2020 kunt u tot 2000 euro meer onbelaste vergoedingen verstrekken aan uw personeel. De werkkostenregeling wordt verruimd. Lees wat dit voor u betekent én hoe u optimaal van de regeling profiteert. De huidige regeling Via de werkkostenregeling (WKR) kunt u als werkgever onbelaste vergoedingen aan uw werknemers geven. Denk aan een kerstpakket, bedrijfsuitje, gereedschap of sportabonnementen. Op dit moment mag u tot 1,2 procent van het totale fiscale loon onbelast vergoeden. Bijvoorbeeld: bij een loonsom van 400.000 euro kunt

Lees meer