Peter Feijtel
Peter Feijtel is oud-bestuursvoorzitter van acconavm. “De komende jaren wil ik, zowel als bestuurder en als ondernemer, ertoe bijdragen dat de circulaire economie écht doorbreekt. Mijn ervaring als bestuursvoorzitter bij acconavm neem ik daarin mee.” Peter Feijtel is juryvoorzitter voor de acconavm Circulair Award.

Lees meer
Gerrit-Jan Thuis
Gerrit-Jan Thuis Gerrit-jan Thuis is een adviseur die agrarisch ondernemers graag op een proactieve wijze adviseert en uitdaagt. Kenmerkend hierbij is zijn focus op het vinden van oplossingen voor de uitdagingen waarvoor de ondernemer staat, met name op het gebied van bedrijfsontwikkeling (samenwerking, uitbreiding, overname, staking) en agrarische regelgeving. Wat Gerrit-Jan het meest aanspreekt: Samen met de ondernemer zijn/haar bedrijf écht verder brengen, met focus op de toekomst.

Lees meer
Andries Francke
Andries Francke Als accountmanager is Andries het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Daarnaast houdt hij zich onder meer bezig met het bespreken van jaarstukken en het opstarten en begeleiden van samenwerkingsverbanden (maatschap/VOF). Zijn roots liggen in de agrosector, met name akkerbouw en melkveehouderij. Het dienstverlenende karakter van zijn werk en het écht verder te helpen van klanten met hun onderneming spreekt Andries enorm aan in zijn functie.

Lees meer
Boudewijn de Vries
Boudewijn de Vries is van huis uit registeraccountant en belastingadviseur. Hij heeft een voorliefde voor retail en als bedrijfsadviseur geeft hij voornamelijk advies gericht op het verbeteren van rendement. Als voormalig directeur van een retailorganisatie draagt hij de retailbranche een warm hart toe en spreekt hij de taal van de retailer. Zijn stokpaardje is het inzetten van de bedrijfsscan om de sterke en te verbeteren punten van een onderneming boven tafel te krijgen. Naast bedrijfsadviseur is Boudewijn ook van docent

Lees meer
Tom Terwel
Tom Terwel verruilt binnenkort zijn baan bij acconavm voor een nieuwe uitdaging in Zweden. De komende weken staan in het teken van overdragen en afscheid nemen. Als branchetrekker voor het melkveeteam heeft hij vooral de samenwerking met collega’s die ook de focus op melkvee hebben als erg leuk en leerzaam ervaren. ‘Hoe kunnen we bepaalde onderwerpen voor alle melkveehouders bij acconavm goed aanvliegen, zodat zij echt onze kennis en meerwaarde ervaren en ruimte krijgen voor ondernemen?’ Door zijn ervaring in

Lees meer
Alexander van Kleij
Alexander van Kleij, adviseur werkgeversservice, adviseert met deskundigheid en enthousiasme ondernemers in hun werkgeversrol. De vraagstukken hierin zijn divers: van loonkostensubsidies, een functiehuis, workshops functioneren en beoordelen, vragen rondom loonaangiften en werkkostenregeling, het begeleiden van internationale werkgevers in Nederland, en het toepassen van de ketenregeling. U kunt met iedere werkgeversvraag bij hem terecht. Alexander heeft jarenlang ervaring en beleeft veel plezier aan het vooruit helpen van ondernemers op werkgeversgebied.

Lees meer
Peter van As
Peter van As brexit Peter van As adviseert internationale klanten bij vraagstukken op het gebied van onder andere btw, loonbelasting, autobelasting en de 30%-regeling. Ook de brexit met alle consequenties is één van de onderwerpen die hem intrigeert. Met zijn jarenlange kennis en ervaring op internationaal gebied is hij verbonden aan het internationale team van acconavm, waarbij hij zich focust op de brexit.

Lees meer
Peter van Brakel
Peter van Brakel Peter van Brakel is Senior Specialist Belastingadvies. Zijn focus is de agrosector, met name voor ondernemers in Midden-Nederland. Zijn expertise? Bedrijfsoverdrachten begeleiden, van begin (vorming maatschap) tot eind én daarna. Ook verduurzaming en innovatie zijn belangrijke thema’s voor Peter. Zo blijft hij graag up-to-date van de ontwikkelingen rondom zonneparken.

Lees meer
René Nijsten
Rene Nijsten René Nijsten is als directeur Belastingadvies met name werkzaam in Limburg. Als puur sang MKB-adviseur met primaire focus op de directeur grootaandeelhouder en zijn bv is hij gespecialiseerd in de fiscaliteit tussen privé en uw onderneming. De verschuivingen tussen de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting volgt hij op de voet. Een aandachtspunt is het sneller dichterbij komen van het omslagpunt van ondernemen binnen de inkomstenbelasting dan wel vennootschapsbelasting. René toont met zijn actuele kennis, creatieve ingevingen en visie op het fiscale speelveld

Lees meer
Anouck Zeewuster-Schuitema
Anouck Zeewuster-Schuitema Anouck Zeewuster-Schuitema is als aspirant-accountmanager voornamelijk werkzaam in Groningen en Drenthe. In haar functie adviseert ze met name mkb-ondernemers over personeelszaken (HR-advies, WKR, het personeelsdossier en het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken) en financiering. Ook staat ze ondernemers bij door het optimaliseren van de administratie, het opstellen van prognoses en tussentijdse cijfers. Samen met haar collega’s maakt ze zich sterk om u ruimte voor ondernemen te bieden. Anouck is een echte teamplayer!

Lees meer