Peter Klompe
Peter_Klompe Peter is een betrokken agrarisch adviseur met zijn roots in de akkerbouwsector. Tevens heeft hij door ruime ervaring en opleiding veel fiscale kennis. Deze combinatie, samen met de nodige creativiteit, maakt dat hij een sparringpartner is voor zowel bedrijfseconomische als fiscale vraagstukken op menig akkerbouw- en melkveebedrijf. Peter levert maatwerk door samen met u na te gaan wat voor u en uw onderneming de best passende oplossing is.

Lees meer
Monique van Lijssel
Monique van Lijssel Monique van Lijssel is lid van de Raad van Bestuur van acconavm.  ‘Kwaliteit is vooral zichtbaar in de menselijke maat van de organisatie. De M-factor wordt steeds meer doorslaggevend om als organisatie van waarde te kunnen zijn.’

Lees meer
Hans Visser
Hans Visser Hans Visser werkt als belastingadviseur vanuit Drachten, maar adviseert klanten door het hele land. Affiniteit met de sportwereld bracht hem ertoe om zich te verdiepen in de advisering van topsporters. Topsporters de ruimte geven om zich volledig in te kunnen zetten voor hun sport, dat is waar hij energie van krijgt!

Lees meer
Frank Veeke
Frank Veeke Frank Veeke, belastingadviseur, werkt vanuit kantoor Goes voor klanten in de agrarische -en mkb-praktijk. Vanuit een strategisch perspectief gaat hij het gesprek aan met klanten over complexe structuren en vraagstukken. In veel gevallen speelt zich dat af op het snijvlak van juridische – en fiscale vraagstukken. Frank vertaalt complexe vraagstukken naar begrijpelijke taal met gevoel voor de onderlinge verhoudingen.

Lees meer
Wilma Frankema
Wilma Frankema is binnen acconavm als Senior Juridisch Adviseur, vanuit kantoor Leeuwarden, werkzaam voor ondernemers door het hele land. Naast haar werkzaamheden op het terrein van het ondernemingsrecht is Wilma gespecialiseerd in het arbeidsrecht en werkt zij vanuit die hoedanigheid nauw samen met onder andere de collega’s van werkgeversservice, die de loonadministraties van onze relaties verzorgen. Dankzij haar uitgebreide kennis wordt zij  ingezet bij juridische vraagstukken met betrekking tot personeel, uitzendkrachten/payrollers, zzp’ers en dga’s. Kenmerkend zijn haar analytisch vermogen, haar

Lees meer
Peter Feijtel
Peter Feijtel is oud-bestuursvoorzitter van acconavm. “De komende jaren wil ik, zowel als bestuurder en als ondernemer, ertoe bijdragen dat de circulaire economie écht doorbreekt. Mijn ervaring als bestuursvoorzitter bij acconavm neem ik daarin mee.” Peter Feijtel is juryvoorzitter voor de acconavm Circulair Award.

Lees meer
Gerrit-Jan Thuis
Gerrit-Jan Thuis Gerrit-jan Thuis is een adviseur die agrarisch ondernemers graag op een proactieve wijze adviseert en uitdaagt. Kenmerkend hierbij is zijn focus op het vinden van oplossingen voor de uitdagingen waarvoor de ondernemer staat, met name op het gebied van bedrijfsontwikkeling (samenwerking, uitbreiding, overname, staking) en agrarische regelgeving. Wat Gerrit-Jan het meest aanspreekt: Samen met de ondernemer zijn/haar bedrijf écht verder brengen, met focus op de toekomst.

Lees meer
Andries Francke
Andries Francke Als accountmanager is Andries het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Daarnaast houdt hij zich onder meer bezig met het bespreken van jaarstukken en het opstarten en begeleiden van samenwerkingsverbanden (maatschap/VOF). Zijn roots liggen in de agrosector, met name akkerbouw en melkveehouderij. Het dienstverlenende karakter van zijn werk en het écht verder te helpen van klanten met hun onderneming spreekt Andries enorm aan in zijn functie.

Lees meer
Boudewijn de Vries
Boudewijn de Vries is van huis uit registeraccountant en belastingadviseur. Hij heeft een voorliefde voor retail en als bedrijfsadviseur geeft hij voornamelijk advies gericht op het verbeteren van rendement. Als voormalig directeur van een retailorganisatie draagt hij de retailbranche een warm hart toe en spreekt hij de taal van de retailer. Zijn stokpaardje is het inzetten van de bedrijfsscan om de sterke en te verbeteren punten van een onderneming boven tafel te krijgen. Naast bedrijfsadviseur is Boudewijn ook van docent

Lees meer
Tom Terwel
Tom Terwel verruilt binnenkort zijn baan bij acconavm voor een nieuwe uitdaging in Zweden. De komende weken staan in het teken van overdragen en afscheid nemen. Als branchetrekker voor het melkveeteam heeft hij vooral de samenwerking met collega’s die ook de focus op melkvee hebben als erg leuk en leerzaam ervaren. ‘Hoe kunnen we bepaalde onderwerpen voor alle melkveehouders bij acconavm goed aanvliegen, zodat zij echt onze kennis en meerwaarde ervaren en ruimte krijgen voor ondernemen?’ Door zijn ervaring in

Lees meer