Bram Bloemers
Bram Bloemers Breed inzetbaar, ervaren en 100 procent betrokken: dat is Bram. Nadat hij als jurist op Sint Maarten had gewerkt, kwam hij in 2019 aan boord bij acconavm. Bram heeft een flinke bagage aan kennis en ervaring: over fusies, overnames, algemeen contractenrecht en (notarieel) ondernemersrecht. En zijn missie? Voor u áltijd de meest gunstige deal behalen!

Lees meer
Patrick Janssen
Patrick_Janssen Een betrokken adviseur, met focus op de agrarische sector. Maak kennis met Patrick Janssen. Samen met het acconavm-team in Venlo staat hij ondernemers bij met strategisch en financieel advies. Met ruim 25 jaar ervaring in accountancy kent hij de uitdagingen door en door. Zijn missie: goed werk verrichten en successen halen. En zo ondernemers en hun onderneming écht verder brengen.

Lees meer
Marlot Sissingh
Marlot Sissingh is specialist belastingadvies bij acconavm. Met haar specialisatie op het gebied van Estate Planning adviseert ze ondernemers en (vermogende) particulieren bij financiële keuzes in hun privé-situatie. Ze zoekt naar fiscaal vriendelijke oplossingen bij bedrijfsopvolging, huwelijkse voorwaarden en samenlevingsovereenkomsten, trouwen, scheiden, schenken en overlijden. In haar werk combineert Marlot de menselijke met de fiscale kant. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, en een analyse te maken van iedere specifieke situatie zet zij haar expertise zo

Lees meer
Maarten Vos
Maarten Vos is gespecialiseerd in arbeidsrecht en werkt op de vestiging Veenendaal van acconavm. Hij is onderdeel van het juridisch team. Zij adviseren bij juridische vraagstukken in nationaal en internationaal perspectief. Hebt u een vraag op arbeidsrechtelijk gebied? Stel uw vraag dan aan Maarten Vos.

Lees meer
Marvin Gerritsen
Marvin Gerritsen Marvin Gerritsen is Junior Juridisch Adviseur en werkt sinds 2018 voor acconavm. Zijn studieachtergrond: bedrijfseconomie en rechten. Dankzij deze stevige basis is Marvin multi-inzetbaar. Hij richt zich op agrarisch recht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en bestuursrecht. Marvin blinkt uit in betrokkenheid, specialistische én algemene vakkennis. Een aanwinst voor elke ondernemer!

Lees meer
Marco Lemein
Marco Lemein Sinds 2007 werkt Marco Lemein bij acconavm. Als fiscalist adviseert hij voornamelijk mkb-ondernemers hoe ze zo fiscaal optimaal mogelijk kunnen ondernemen. Maar hij adviseert ook agrarische ondernemers die worden benaderd door projectontwikkelaars om een zonnepark op hun grond te realiseren. Zijn specialismen liggen op het vlak van de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting. Hebt u een vraag voor Marco? Stuur dan een mail naar m.lemein@acconavm.nl.

Lees meer
Jan Campagne
Jan Campagne Jan Campagne staat als fiscalist al vele jaren ondernemers bij in uiteenlopende fiscale zaken zoals bedrijfsopvolging, reorganisaties en tax planning. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen en heeft ook veel plezier in het doceren bij Nyenrode Business Universiteit. Jan is doelgericht, gedreven en houdt vooral van duidelijkheid: een advies met een streep eronder. Hij is bereikbaar via j.campagne@acconavm.nl, maar een beller is sneller.

Lees meer
Sanne Mulder
Als specialist arbeidsrecht heeft Sanne Mulder afgelopen jaren veel ondernemers bijgestaan en geadviseerd in ontslagzaken, bij arbeidsvoorwaarden, concurrentiebeding etc. Als advocaat trad zij namens hen op in procedures en onderhandelingen. Wat zij belangrijk vindt: eraan bijdragen dat je als werkgever niet voor onaangename verrassingen komt te staan. En mocht dat toch zo zijn, ook dan zal zij ondernemers op professionele wijze met gedegen juridisch advies terzijde staan. Hebt u een vraag voor Sanne? Mail dan naar s.mulder-schapendonk@acconavm.nl

Lees meer
Guus Delger
Lid Raad van Bestuur, voorzitter a.i. Expertises: Finance & Control, ICT & Facilitair, Innovatie “We zijn ruim honderd jaar geleden vanuit de coöperatieve wereld ontstaan en hebben nog steeds het maatschappelijk belang als uitgangspunt. We willen een lerende organisatie zijn. We hebben de waarheid niet in pacht en beseffen dat soms moet worden bijgestuurd. Of dat we doelen nog niet halen. Dat is kwetsbaarheid, maar ook onze kracht.” Sinds 2007 ben ik bij acconavm eindverantwoordelijk voor de financiën. Vanaf 2012 kreeg

Lees meer
Erik van der Most
Vanuit een passie voor leiderschap en advies zet Erik van der Most mensen en organisaties in hun kracht. Ondernemers staat hij vanuit zijn brede finance-ervaring met raad en daad bij. Daarnaast stelt hij graag zijn netwerk ter beschikking om mensen met elkaar te verbinden, zowel ondernemers als collega’s bij acconavm. Zij kunnen rekenen op de bevlogenheid en het enthousiasme van Erik.

Lees meer