John Raedts
John Raedts Wie John vraagt: met welke vraagstukken kan ik bij je terecht? Antwoordt hij: “Alles. Als ik het niet weet, dan weet ik er wel een collega voor.” Samen met zijn collega’s in de regio Limburg helpt hij melkveehouders verder, met focus op de toekomst. Op zowel strategisch als uitvoerend niveau én altijd up-to-date van de laatste wet- en regelgeving. En dat doet hij met veel plezier, al sinds 1998. J.Raedts@acconavm.nl 088-4468270

Lees meer
Jasper Schoonhoven
Jasper Schoonhoven In januari 2021 startte Jasper Schoonhoven als Junior Juridisch Adviseur bij acconavm. Hij werkt in de mkb-praktijk met als specialisme: het ondernemingsrecht. Vanuit onze kantoren in Veenendaal en Veldhoven lost hij talrijke juridische vraagstukken op. Jasper is enthousiast, ondernemend en breed geïnteresseerd. Hij krijgt energie van complexe opdrachten.

Lees meer
Marenthe Egberts
Marenthe Egberts - Juridisch Adviseur Accon avm Voor vragen over vastgoedrecht en huurrecht kunt u terecht bij Marenthe Egberts. Ze ondersteunt u graag bij algemeen verbintenissenrecht en algemeen mkb-beleid. Vanuit het acconavm kantoor in Veldhoven treedt zij daadkrachtig op, om samen met u het beste resultaat te behalen. Een jurist die náást u staat. M.Egberts@acconavm.nl 06-82507362

Lees meer
Margriet de Wijk-Kuper
Sinds 2019 werkt Margriet de Wijk-Kuper bij acconavm als Junior Juridisch Adviseur. Ze is actief in de agrosector, voornamelijk in de regio Groningen en Drenthe. Opstellen en beoordelen van overeenkomsten, advies geven over testamenten en huwelijkse voorwaarden en bezwaarschriften schrijven zijn onderdeel van haar werkzaamheden.

Lees meer
Iris Philipsen
Iris Philipsen Mestboekhoudingen, begrotingen, Gecombineerde Opgaven, subsidieaanvragen: dat kunt u met een gerust hart overlaten aan Iris Philipsen. Vanuit haar standplaats in Venlo ondersteunt ze voornamelijk ondernemers in de intensieve veehouderij. Haar focus? Klanten verder helpen, zodat zij nieuwe perspectieven ontdekken voor de toekomst.

Lees meer
Team juridisch advies
Team juridisch advies Onze juristen zorgen ervoor dat u prettig kunt ondernemen, zonder toekomstige verrassingen. Zij staan u bij in juridische conflicten, en helpen u om deze in de toekomst te voorkomen. Reken op deskundig advies over onder meer ondernemingsrecht, agrarisch recht en ruimtelijke ordening en arbeidsrecht. Met een jurist van acconavm aan uw zijde weet u altijd waar u aan toe bent én staat u sterk.

Lees meer
Winand Kuiper
Winand Kuiper Hebt u vragen over vennootschapsrecht, fosfaatrechten of vastgoedrecht? Of wilt u advies over bestemmingsplannen en vergunningen? Grote kans dat Winand Kuiper u kan helpen. Met een brede kennis over juridische vraagstukken voor het mkb en de agrosector zorgt hij dat u sterk staat, in elke fase van het ondernemerschap. Zijn credo: blijf altijd vooruitdenken, en onderzoek wat wél mogelijk is.

Lees meer
Lourens Minnema
Lourens Minnema Opgegroeid op een melkveebedrijf, een studieachtergrond in dier- en veehouderij én ambitie om veel te leren. Dat is Lourens Minnema, Bedrijfskundig Adviseur op het kantoor in Dokkum. Enthousiast gaat hij aan de slag met prognoses, begrotingen, de Gecombineerde Opgave en vraagstukken over subsidies, mest en mineralen. Met volop betrokkenheid helpt hij melkveehouders en akkerbouwers in de regio graag verder.

Lees meer
Team corporate finance
Team corporate finance Waar staat u nu, en waar wilt u naartoe? Met deze vraag houdt het Team corporate finance zich dagelijks bezig. Van complexe financieringen tot aan- en verkoop van bedrijven en ondernemen in zwaar weer. In welke fase van het ondernemerschap bevindt u zich? Het team van finance-specialisten staat voor u klaar. Met ondersteuning en advies bij o.a. waardecreatie, boekenonderzoeken en financieringen.

Lees meer
Rick Dijkshoorn
Rick Dijkshoorn Rick Dijkshoorn werkt als bedrijfsadviseur in de regio Noord-Limburg. In de regio bedient hij veel klanten in de glastuinbouw, boomteelt en fruitteelt. Ondernemers waarderen Rick om zijn ijzersterke combinatie van specifieke sectorkennis, een bancaire achtergrond en zijn analytische blik. Een gewilde sparringpartner voor tuinbouwondernemers. Zijn visie? ‘Scherpe keuzes maken helpt in het behalen van je doelen.’

Lees meer