Marco Lemein
Marco Lemein Sinds 2007 werkt Marco Lemein bij acconavm. Als fiscalist adviseert hij voornamelijk mkb-ondernemers hoe ze zo fiscaal optimaal mogelijk kunnen ondernemen. Maar hij adviseert ook agrarische ondernemers die worden benaderd door projectontwikkelaars om een zonnepark op hun grond te realiseren. Zijn specialismen liggen op het vlak van de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting. Hebt u een vraag voor Marco? Stuur dan een mail naar m.lemein@acconavm.nl.

Lees meer
Jan Campagne
Jan Campagne Jan Campagne staat als fiscalist al vele jaren ondernemers bij in uiteenlopende fiscale zaken zoals bedrijfsopvolging, reorganisaties en tax planning. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen en heeft ook veel plezier in het doceren bij Nyenrode Business Universiteit. Jan is doelgericht, gedreven en houdt vooral van duidelijkheid: een advies met een streep eronder. Hij is bereikbaar via j.campagne@acconavm.nl, maar een beller is sneller.

Lees meer
Sanne Mulder
Als specialist arbeidsrecht heeft Sanne Mulder afgelopen jaren veel ondernemers bijgestaan en geadviseerd in ontslagzaken, bij arbeidsvoorwaarden, concurrentiebeding etc. Als advocaat trad zij namens hen op in procedures en onderhandelingen. Wat zij belangrijk vindt: eraan bijdragen dat je als werkgever niet voor onaangename verrassingen komt te staan. En mocht dat toch zo zijn, ook dan zal zij ondernemers op professionele wijze met gedegen juridisch advies terzijde staan. Hebt u een vraag voor Sanne? Mail dan naar s.mulder-schapendonk@acconavm.nl

Lees meer
Guus Delger
Lid Raad van Bestuur, voorzitter a.i. Expertises: Finance & Control, ICT & Facilitair, Innovatie “We zijn ruim honderd jaar geleden vanuit de coöperatieve wereld ontstaan en hebben nog steeds het maatschappelijk belang als uitgangspunt. We willen een lerende organisatie zijn. We hebben de waarheid niet in pacht en beseffen dat soms moet worden bijgestuurd. Of dat we doelen nog niet halen. Dat is kwetsbaarheid, maar ook onze kracht.” Sinds 2007 ben ik bij acconavm eindverantwoordelijkheid voor de financiën. Vanaf 2012 kreeg

Lees meer
Martijn Hengeveld
Lid van de Raad van Bestuur Expertises: Controlepraktijk, Kwaliteit (KCA) en Compliance ’Ik wil autonomie, maar tegelijkertijd ook actief blijven op het hoogste niveau. Ik wil graag werken in een team waar mens en kwaliteit voorop staan. Bij acconavm kan dat. Gezonde financiën is ook belangrijk, maar het is niet onze belangrijkste kernwaarde. Er is geen partnerstructuur en we hebben een heel uitgebreid regionaal netwerk. We hebben op iedere plek eigenlijk wel een kantoor waar je terecht kunt. Er is

Lees meer
Erik van der Most
Vanuit een passie voor leiderschap en advies zet Erik van der Most mensen en organisaties in hun kracht. Ondernemers staat hij vanuit zijn brede finance-ervaring met raad en daad bij. Daarnaast stelt hij graag zijn netwerk ter beschikking om mensen met elkaar te verbinden, zowel ondernemers als collega’s bij acconavm. Zij kunnen rekenen op de bevlogenheid en het enthousiasme van Erik.

Lees meer
Esther Elemans
Esther Elemans werkt als generalist op het acconavm-kantoor in Breda. Ze heeft jarenlange ervaring en expertise in advies voor het mkb, directeur-grootaandeelhouders en vermogende particulieren. Ze gaat graag aan tafel met de klant, waarbij to-the-point-communicatie haar sterke punt is. Esther is pas tevreden als de klant een advies volledig begrijpt. De fiscaal-optimale weg is voor de klant niet altijd de meest gewenste route. Samen met de klant vindt ze een gulden middenweg.

Lees meer
Prinsjesdag 2019
Voelt Prinsjesdag als een warm bad voor ondernemers? Zij spreken hun verwachtingen, zorgen en wensen uit over de plannen van het kabinet.

Lees meer
Eliza Schermer
Eliza Schermer In 2018 schreef Eliza Schermer haar scriptie bij acconavm. In 2019 startte ze als Junior Belastingadviseur in Groningen. Op dit moment is ze het aanspreekpunt voor Horizontaal Toezicht én bezwaar op de vermogensrendementheffing. Ook ondersteunt ze haar collega’s inzake de Wet tegen excessief lenen bij de eigen bv: haar scriptiethema.

Lees meer
Jenny de Witte-Huisman
Sinds 2017 is Jenny de Witte-Huisman Junior Juridisch Adviseur bij acconavm. Ze werkt vanuit kantoor Veenendaal. In haar dagelijkse praktijk houdt Jenny zich voornamelijk bezig met arbeidsrecht, ondernemingsrecht en algemeen verbintenissenrecht. Ze is graag van toegevoegde waarde bij het oplossen óf voorkomen van juridische problemen. Jenny is een betrokken en praktische juriste die een zaak graag tot op de bodem uitzoekt. Hierbij verliest ze de belangen van de ondernemer nooit uit het oog.

Lees meer