Payrolldienstverlening wordt bekroond met NIRPA-certificering

acconavm sluit zich aan bij het NIRPA: het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting. Dit betekent dat alle salarisadministrateurs van acconavm binnenkort een officiële certificering hebben. Als directeur van de acconavm werkgeversservice vertel ik u er graag meer over.

Met de NIRPA-certificering tonen onze medewerkers aan dat zij het hoogste kwaliteitsniveau behalen in hun beroepsgroep. We gaan alle salarisadministrateurs bij acconavm aanmelden om (een van de) volgende titels te behalen:

  • Register Payroll Professional (RPP)
  • Register Salarisadministrateur (RSa)

Kennis updaten

De inschrijving bij het NIRPA betekent ook dat elke medewerker van onze Werkgeversservice deelneemt aan scholing via Permanente Educatie. Dit houdt in dat medewerkers hun kennis regelmatig updaten via opleidingen en cursussen. Met als uiteindelijke doel: dat zij onze klanten en hun onderneming nóg verder brengen.

Wat betekent dit voor klanten?

De NIRPA-certificering werkt als een maatstaf voor kwaliteit. Duizenden klanten maken gebruik van onze payrolldienstverlening. Voor hen betekent de certificering dat ze verzekerd zijn van payrolldienstverlening van optimale kwaliteit.

Meer weten?

Heeft u vragen over de NIRPA-certificering? Of wilt u meer weten over onze payrolldienstverlening? Neem contact met mij op via a.vankleij@acconavm.nl of 06 – 13 13 36 70. Of lees meer over acconavm werkgeversservice.

Lees ook het persbericht van NIRPA: De salarisprofessionals van Accon avm zijn nirpa gecertificeerd.

nirpa

 

Alexander van Kleij (Directeur Werkgeversservice)
Alexander van Kleij, Directeur Werkgeversservice, adviseert met deskundigheid en enthousiasme ondernemers in hun werkgeversrol. De vraagstukken hierin zijn divers: van loonkostensubsidies, een functiehuis, workshops functioneren en beoordelen, vragen rondom loonaangiften en werkkostenregeling, het begeleiden van internationale werkgevers in Nederland, en het toepassen van de ketenregeling. U kunt met iedere werkgeversvraag bij hem terecht. Alexander heeft jarenlang ervaring en beleeft veel plezier aan het vooruit helpen van ondernemers op werkgeversgebied. Heeft u een vraag voor Alexander? Dan kunt u contact met hem opnemen.<< terug naar overzicht