http://accountant

Blog

Agrarische vooruitblik op Prinsjesdag 2020 en daarna
Agrarische vooruitblik Wat kunnen we verwachten tijdens Prinsjesdag 2020? Hoe zien de plannen eruit die het kabinet dan gaat presenteren? En welke maatregelen hebben impact op u als agro-ondernemer? In deze blog blik ik vooruit op Prinsjesdag 2020 en de aankomende verkiezingen van 2021. Zodat we u helpen om te ontdekken wat nu écht belangrijk is voor u en uw onderneming.

Lees meer
Prinsjesdag 2020: wat vraagt het van uw veerkracht?
prinsjesdag Prinsjesdag 2020 komt eraan. Een Prinsjesdag in een uitzonderlijke tijd. De invulling van de dag zelf ziet er anders uit dan normaal, maar hoe zit het met de plannen die op 15 september gepresenteerd worden? Wat betekent dit voor u als ondernemer? Ik blik samen met u vooruit op de aankomende wijzigingen en hoe u daar als ondernemer slim op inspeelt.

Lees meer
Een goede fosfaatplanning maakt het verschil
fosfaatplanning Twee derde van het jaar 2020 zit er alweer op. Een goede fosfaatplanning maakt het verschil. Hoe komt u dit jaar uit met uw fosfaatrechten? Ik stel u graag wat vragen, om de focus scherp te krijgen.

Lees meer
Prinsjesdag in coronatijd: dit kunt u verwachten
prinsjesdag Prinsjesdag in uitdagende tijden: binnenkort is het zover. Wat er op 15 september voor u als ondernemer gepresenteerd gaat worden? Ik kijk graag samen met u vooruit.

Lees meer
Zzp’ers in 2021: wat gaat er (mogelijk) veranderen?
zzp'ers in 2021 De overheid ‘sleutelt’ al jarenlang aan passende wetgeving voor zzp’ers. Deze hervorming is voortdurend nodig, omdat vaak blijkt dat zzp’ers eigenlijk schijnzelfstandigen zijn. En daarom eigenlijk te beschouwen zijn als werknemers in dienstbetrekking. Dit, terwijl zij in de positie van zzp’er minder bescherming genieten dan een werknemer. Deze problematiek speelt met name aan de onderkant van de arbeidsmarkt, bij zzp’ers met relatief lage tarieven.

Lees meer