http://accountant

Blog

Aan- en verkopen van uw onderneming: het belang van een due diligence
due diligence bij corporate finance accon avm Het boekenonderzoek of due diligence is een van de vaste onderdelen als u uw bedrijf gaat verkopen. Of juist een (ander) bedrijf wil aankopen. In het overnameproces zijn er veel zaken waar u op moet letten, die u vast moet leggen en onderzoeken. Zo voorkomt u dat u een kat in de zak koopt. In het webinar ‘Aan- en verkopen van bedrijven’ vertellen mijn collega’s en ik u er alles over. In deze blog neem ik u graag me in

Lees meer
De toekomst van uw huisartsenpraktijk: mijn ideeën
huisarts De huisartsenzorg is aan grote verandering onderhevig. Steeds minder huisartsen starten hun eigen onderneming, hoe komt dat? Daarnaast neemt de druk op de zorg toe. Ook is de invloed van digitalisering en vergrijzing groot. Kortom: genoeg ontwikkelingen waar ik u graag over bijpraat. Ook geef ik u tips over hoe u als ondernemer hierop kunt inspelen.

Lees meer
De zorg toekomstbestendig: tips voor zorgondernemers
jeugdzorg De zorg staat onder druk, dat is geen nieuws meer. Door de coronacrisis is het kabinet flink wakker geschud: er moet iets veranderen om de zorg toegankelijk, up-to-date en werkbaar te houden. Met Prinsjesdag achter de rug, neem ik u graag mee in de nieuwste ontwikkelingen en plannen. En wat u dit najaar als zorgondernemer kunt doen om goed voorbereid te zijn op 2022.

Lees meer
Wat als… bestuursopvolging en levenstestament
bestuursopvolging en levenstestament U denkt er liever niet over na, maar wat als… u ziek wordt waardoor u niet meer in staat bent om beslissingen te nemen? Of overlijdt? Het geeft rust voor u en uw naasten als u afspraken maakt over (bestuurs)opvolging en (levens)testamenten. Lees er meer over en ontdek waarbij acconavm u kan ondersteunen.

Lees meer
Ketenvorming in de zorg, wat is de toekomst van uw zorgpraktijk?
ketenzorg - overname praktijk Hoe ziet u de toekomst van uw zorgpraktijk? In de zorg en medische sector komt ketenvorming steeds vaker voor. Kleinere praktijken worden overgenomen door grotere ketens om de continuïteit in de zorg te waarborgen. In deze blog vertel ik u meer over ketenvorming en waar u rekening mee kunt houden als ondernemer in de zorg.

Lees meer