http://accountant
Bankafschrift digitaal inlezen, levert tijd op

Hebt u uw bankkoppeling al geactiveerd?

Bent u klant van acconavm? Dan hebben wij onlangs uw medewerking gevraagd om uw bankafschriften digitaal in te lezen in uw administratie met een bankkoppeling. Dat bespaart veel tijd bij het verwerken van uw administratie én voorkomt fouten die bij handmatige invoer kunnen optreden. Veel ondernemers hebben aan deze oproep gehoor gegeven. Bedankt daarvoor.

Hebt u uw bankkoppeling al geactiveerd?

Om uw bankafschriften digitaal te gaan inlezen, dient u een bankkoppeling te activeren. Dit activeren kunt u zelf, vanuit uw internetbankieren. Bij de ING, Rabobank en ABN AMRO is dit zonder meer mogelijk. Als acconavm uw boekhouding verzorgt of als u (klant van acconavm) werkt met Visma Teleboekhouden, zijn er geen kosten verbonden aan de aanvraag en uitvoering van de bankkoppeling. Werkt u met een eigen pakket of met een andere bank, dan kunt u voor de kosten en werkwijze het beste contact opnemen met uw leverancier.

De voordelen van de bankkoppeling zijn duidelijk. We zetten ze nog even voor u op een rij:
    Geen gedoe met formulieren om aan te vragen of te beëindigen;
    Bankkoppeling loopt via een veilige en betrouwbare omgeving: internetbankieren;
    U bent zelf in control: u kunt de koppeling aanzetten of uitzetten vanuit internetbankieren;
    acconavm kan uw afschriften efficiënter verwerken.

Hebt u uw administratie uitbesteed aan acconavm adviseurs en accountants?

Activeer dan nu uw bankkoppeling. De handleiding vertelt u precies hoe u te werk moet gaan, zodat uw accountmanager bij acconavm al uw gegevens automatisch kan inlezen. Voor u hiermee aan de slag gaat, vraagt u bij uw accountmanager even het contractnummer op.

Voert u zelf uw administratie met een eigen boekhoudpakket?

Ook dan levert het belangrijke tijdwinst voor u om de bankkoppeling te activeren. Werkt u met Visma Teleboekhouden, voorheen YOB? En beschikt u over de module Telebankieren? Dan kunt u ook met bijgevoegde handleiding aan de slag.

Hebt u een ander boekhoudpakket?

Informeer dan bij uw pakketleverancier hoe u uw bankkoppeling het beste tot stand kunt brengen. Het bespaart u veel tijd en voorkomt fouten bij het inboeken. Een stap voorwaarts in efficiency.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Hebt u vragen over de bankkoppeling? Dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager.
NB. Regel uw bankkoppeling vandaag nog en bespaar tijd met uw administratie.

webversie handleiding bankkoppeling maart 2016 mailing