Webinar 25 januari

Wijzigingen in het arbeidsrecht 2022

Webinar: Wijzigingen in het arbeidsrecht 2022

Webinar Arbeidsrecht

In 2022 verandert er behoorlijk wat op het gebied van het arbeidsrecht. Er komt nieuwe regelgeving, onder andere rondom oproepcontracten, studiekosten, het coronatoegangsbewijs en thuiswerken. Tijdens het webinar op 25 januari praten we u snel bij. Doe inzichten op en stel uw vragen aan onze adviseurs. Samen brengen we u en uw onderneming verder!

Wie, wat, waar?

Datum: dinsdag 25 januari 2022
Tijdstip: 16:00 uur
Aanmelden is kosteloos

 

Programma

Tijdens het webinar lichten onze juridisch experts Sanne Mulder-Schapendonk en Wilma Frankema de nieuwe wetswijzigingen op het gebied van arbeidsrecht toe. Verschillende onderwerpen worden met een praktische insteek besproken. Met welke nieuwe regelingen kunt u nu alvast rekening houden? Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • oproepcontracten
  • scholing en studiekosten
  • verbod op nevenwerkzaamheden
  • thuiswerken
  • coronatoegangsbewijzen
  • uitkering ouderschapsverlof
  • transitievergoeding en compensatieregelingen
  • grensoverschrijdend werken
  • zzp’ers
  • WW-premie

Over de sprekers

Sanne Mulder en Wilma Frankema zijn beiden Senior Juridisch Adviseur bij acconavm en expert op het gebied van arbeidsrecht.

Sanne Mulder

Sanne heeft afgelopen jaren veel ondernemers bijgestaan en geadviseerd op het gebied van ontslagzaken, arbeidsvoorwaarden, concurrentiebeding, etc. Zij vindt het belangrijk dat u als ondernemer niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mocht het toch nodig zijn, treedt zij graag namens u op in procedures en onderhandelingen.

Wilma Frankema

Ook Wilma adviseert ondernemers door het hele land. Naast arbeidsrecht is zij gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Dankzij haar uitgebreide kennis werkt zij regelmatig mee aan vraagstukken over personeel, uitzendkrachten, zzp’ers en dga’s. Met haar analytisch vermogen, praktische benadering en heldere communicatie, handelt zij altijd snel en oplossingsgericht.

Als u zich aanmeldt, kunt u ook direct uw vragen meesturen voor de adviseurs. Zij zullen zoveel mogelijk vragen meenemen in het verhaal. Ook tijdens het webinar zelf zal er voldoende tijd zijn om uw vragen te stellen.

U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per mail. In deze e-mail vindt u ook de link naar het webinar.

ondemand webinar

Verhinderd?

Ook als u niet kunt op het tijdstip van het webinar, kunt u zich toch aanmelden. Dan ontvangt u na afloop van het webinar automatisch een link waarmee u het webinar terug kunt kijken, op een moment dat het u schikt.

Details

Datum
25 jan 2022

Tijd
16:00-17:00 uur

Locatie
Webinar
Online
<< terug naar overzicht