http://Wat%20is%20nu%20echt%20belangrijk

Webinar: Ondernemen in zwaar weer – 26 november 2020

ondernemen in zwaar weer

Het economisch klimaat is turbulent. Ondernemers krijgen steeds meer moeite het hoofd boven water te houden. Welke tips zijn er als u ervaart dat uw leveranciers of afnemers het moeilijk hebben? Welke mogelijkheden zijn er als de coronacrisis grote gevolgen heeft voor de toekomst van uw bedrijf? Hoe kunt u dan kansen benutten voor een positiever toekomstperspectief?

Webinar 26 november 2020

acconavm nodigt u van harte uit voor het webinar: ondernemen in zwaar weer op donderdag 26 november van 16.00 uur – 17.00 uur, met uitloop voor vragen.

Fullservice ondersteuning

We nemen u mee met ons adviesteam waar accountant Cees Hoogendoorn, belastingadviseur Jan Campagne, juridisch adviseur Gerrit-Jan van Meeteren en bedrijfsadviseur Erik van der Most de laatste ontwikkelingen bij ondernemers bespreken. Wat signaleren zij? Wat is nu écht belangrijk? En welke aanpak adviseren zij? Tijdens het webinar kunt u aan hen uw vragen stellen en problemen voorleggen.

Ondernemen in zwaar weer – versterk uw veerkracht

Deel 1 van het webinar zoomt in hoe u kunt omgaan met leveranciers en afnemers die in zwaar weer verkeren. Hoe gaat u om met klanten die niet betalen? Hoe voorkomt u het domino-effect?
Deel 2 van het webinar gaat dieper in op ondernemers die zelf in zwaar weer verkeren. We laten de kansen en mogelijkheden zien voor een positiever toekomstperspectief als een bedrijf zelf in zwaar weer zit. We besteden ook aandacht aan het nieuwe faillissementsrecht.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor het webinar. Een paar uur het webinar ontvangt u de toegangslink in uw mail. Bent u niet in de gelegenheid om op 26 november te kijken? Meld u dan toch aan, dan ontvangt u in ieder geval de terugkijk-link en kunt u het webinar terugkijken op een later moment, als het u wel uitkomt.

Details

Datum
26 nov 2020

Tijd
16.00 - 17.00 uur

Locatie
Online webinar


Contactpersoon
Gerrit-Jan van Meeteren, g.vanmeeteren@acconavm.nl
<< terug naar overzicht