http://Wat%20is%20nu%20echt%20belangrijk

Webinar: Ondernemen in zwaar weer

ondernemen in zwaar weer

Het economisch klimaat is turbulent. Ondernemers krijgen steeds meer moeite het hoofd boven water te houden. Welke tips zijn er als u ervaart dat uw leveranciers of afnemers het moeilijk hebben? Welke mogelijkheden zijn er als de coronacrisis grote gevolgen heeft voor de toekomst van uw bedrijf? Hoe kunt u dan kansen benutten voor een positiever toekomstperspectief?

NB. De live-versie van dit webinar is al geweest. Maar u kunt het webinar wel terugkijken. Een aanrader!

Fullservice ondersteuning

We nemen u mee met ons adviesteam waar accountant Cees Hoogendoorn, belastingadviseur Jan Campagne, juridisch adviseur Gerrit-Jan van Meeteren en bedrijfsadviseur Erik van der Most de laatste ontwikkelingen bij ondernemers bespreken. Wat signaleren zij? Wat is nu écht belangrijk? En welke aanpak adviseren zij? Tijdens het webinar kunt u aan hen uw vragen stellen en problemen voorleggen.

Ondernemen in zwaar weer – versterk uw veerkracht

Deel 1 van het webinar zoomt in hoe u kunt omgaan met leveranciers en afnemers die in zwaar weer verkeren. Hoe gaat u om met klanten die niet betalen? Hoe voorkomt u het domino-effect?
Deel 2 van het webinar gaat dieper in op ondernemers die zelf in zwaar weer verkeren. We laten de kansen en mogelijkheden zien voor een positiever toekomstperspectief als een bedrijf zelf in zwaar weer zit. We besteden ook aandacht aan het nieuwe faillissementsrecht.

Terugkijken

Het live-webinar was op 26 november 2020. Was u niet in de gelegenheid om het webinar te bekijken? Dan kunt u het webinar alsnog hieronder bekijken. Uw vragen zijn welkom bij onze adviseurs. U kunt hiervoor onderstaand formulier invullen. Dan nemen zij contact met u op.

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 26 november 2020. De wet- en regelgeving kan inmiddels gewijzigd zijn. acconavm heeft bij de samenstelling van dit webinar en de beantwoording van uw vragen gestreefd naar uiterste betrouwbaarheid en zorgvuldigheid, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden en de gevolgen hiervan. acconavm aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van dit webinar. Dit webinar is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en niet om advies te geven voor specifieke gevallen. Raadpleeg voor advies altijd uw adviseur bij acconavm. Het is niet toegestaan de inhoud van het webinar geheel of gedeeltelijk te reproduceren, te verspreiden of al dan niet tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van acconavm.

Details

Contact met acconavm

  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht