http://Melkveehouderij

Webinar: Melkveehouderij: ondernemen met toekomst

Bent u melkveehouder en wilt u meer weten over de onderwerpen die voor u nú echt belangrijk zijn? Bekijk dan nu het gratis acconavm webinar ‘Melkveehouderij: Ondernemen met toekomst’, speciaal voor agro-ondernemers in Oost-Nederland.

Tijdens dit webinar neemt Lubbert van Dellen u mee in zaken die impact hebben op u als melkveehouder. Wat speelt er nu? Denk aan stikstof en grondgebruik, vergunningen, de Bedrijfsopvolgingsregeling en de landbouwvrijstelling. Is uw onderneming voorbereid op de toekomst? Anticipeer tijdig en veerkrachtig op nieuwe ontwikkelingen en volg uw eigen pad. Wat is nu écht belangrijk voor de toekomst van uw melkveehouderij? Met het webinar doet u inzichten op waarmee u ook in deze uitdagende tijden uw eigen koers kunt blijven varen.

Bekijk het webinar

U kunt het webinar hieronder terugkijken. Wij verwelkomen u graag online!

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 22 oktober 2020. De wet- en regelgeving kan inmiddels gewijzigd zijn. acconavm heeft bij de samenstelling van dit webinar en de beantwoording van uw vragen gestreefd naar uiterste betrouwbaarheid en zorgvuldigheid, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden en de gevolgen hiervan. acconavm aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van dit webinar. Dit webinar is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en niet om advies te geven voor specifieke gevallen. Raadpleeg voor advies altijd uw adviseur bij acconavm. Het is niet toegestaan de inhoud van het webinar geheel of gedeeltelijk te reproduceren, te verspreiden of al dan niet tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van acconavm.

Hebt u vragen over de onderwerpen van het webinar? Neem contact op met uw adviseur of accountant, of maak gebruik van onderstaand adviesformulier.

acconavm: dichtbij en betrokken

Een acconavm adviseur is altijd dichtbij. Persoonlijk betrokken, met deskundig advies, volop ondernemerszin en een scherp oog voor innovatie. We lopen, denken en doen met u mee. Zodat u ruimte ervaart om te ondernemen, ook in deze uitdagende tijden.

Zo vindt u ons in regio Oost onder meer in Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem en Lochem, waar we al decennialang agrariërs adviseren bij hun bedrijfsvoering, bij investeringen en financiering, duurzame energie, fosfaatplanning en de landbouwvrijstelling. Met passie, regionale kennis, proactief advies en lef brengen we u en uw onderneming verder. Samen met u kijken we hoe we continuïteit kunnen realiseren, ook richting de volgende generatie. Verschuilen we ons niet achter regels of opvattingen, maar zoeken we samen naar oplossingen. We gaan in op mogelijke kansen, op de korte en langere termijn, met uw doelen scherp voor ogen. We brengen samen u en uw onderneming verder, met focus op de toekomst.

Neem contact op

Wilt u meer weten over het webinar of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw vraagstuk? Neem dan contact op met uw kantoor in de buurt: Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem of Lochem.

Details

Datum
22 okt 2020

Tijd
15.00 uur - 16.30 uur

Locatie
Webinar Oost-Nederland


Advies nodig rondom dit onderwerp?

  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht