http://Melkveehouderij

Webinar: Melkveehouderij: ondernemen met toekomst

Bent u melkveehouder en wilt u meer weten over de onderwerpen die voor u nú echt belangrijk zijn? Bekijk dan nu het gratis acconavm webinar ‘Melkveehouderij: Ondernemen met toekomst’, speciaal voor agro-ondernemers in Oost-Nederland.

Tijdens dit webinar neemt Lubbert van Dellen u mee in zaken die impact hebben op u als melkveehouder. Wat speelt er nu? Denk aan stikstof en grondgebruik, vergunningen, de Bedrijfsopvolgingsregeling en de landbouwvrijstelling. Is uw onderneming voorbereid op de toekomst? Anticipeer tijdig en veerkrachtig op nieuwe ontwikkelingen en volg uw eigen pad. Wat is nu écht belangrijk voor de toekomst van uw melkveehouderij? Met het webinar doet u inzichten op waarmee u ook in deze uitdagende tijden uw eigen koers kunt blijven varen.

Bekijk het webinar

U kunt het webinar eenvoudig terugkijken. Wij verwelkomen u graag online!

Hebt u vragen over de onderwerpen van het webinar? Neem contact op met uw adviseur of accountant, of maak gebruik van onderstaand adviesformulier.

acconavm: dichtbij en betrokken

Een acconavm adviseur is altijd dichtbij. Persoonlijk betrokken, met deskundig advies, volop ondernemerszin en een scherp oog voor innovatie. We lopen, denken en doen met u mee. Zodat u ruimte ervaart om te ondernemen, ook in deze uitdagende tijden.

Zo vindt u ons in regio Oost onder meer in Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem en Lochem, waar we al decennialang agrariërs adviseren bij hun bedrijfsvoering, bij investeringen en financiering, duurzame energie, fosfaatplanning en de landbouwvrijstelling. Met passie, regionale kennis, proactief advies en lef brengen we u en uw onderneming verder. Samen met u kijken we hoe we continuïteit kunnen realiseren, ook richting de volgende generatie. Verschuilen we ons niet achter regels of opvattingen, maar zoeken we samen naar oplossingen. We gaan in op mogelijke kansen, op de korte en langere termijn, met uw doelen scherp voor ogen. We brengen samen u en uw onderneming verder, met focus op de toekomst.

Neem contact op

Wilt u meer weten over het webinar of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw vraagstuk? Neem dan contact op met uw kantoor in de buurt: Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem of Lochem.

Details

Datum
22 okt 2020

Tijd
15.00 uur - 16.30 uur

Locatie
Webinar Oost-Nederland


Advies nodig rondom dit onderwerp?

  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht