Webinar AgroVision in samenwerking met Accon avm

Webinar: Meer grip op liquiditeit in onzekere tijden

Webinar AgroVision

Ondernemen vraagt in deze tijd veel van u. De prijzen van melk en graan schieten de lucht in, maar de kosten van voer, energie en kunstmest stijgen ook gigantisch. De onzekerheden zijn groot en dat maakt plannen lastig. Juist nú is het belangrijk om zelf een goed en actueel inzicht te hebben in de liquiditeit van uw onderneming. Hoe doet u dat?

acconavm agrarisch adviseur Lubbert van Dellen geeft u graag een aantal tips. Dat deed hij tijdens een webinar georganiseerd door AgroVision. U kunt dit webinar via onderstaande link via YouTube terugkijken.

Kijk het webinar ‘Meer grip op liquiditeit in onzekere tijden’ nu terug. 

Programma

Tijdens dit webinar van circa 50 minuten geven Lubbert van Dellen (acconavm) en Eric Harm (AgroVision) u handvatten hoe u kunt omgaan met financiële onzekerheden in de agrarische sector. Waar liggen kansen of bedreigingen en hoe krijgt u meer grip op uw financiën? De liquiditeitsbegroting is een belangrijk hulpmiddel. Voor uzelf, maar ook de bank vraagt steeds vaker naar deze informatie. We bespreken de aandachtspunten.

  • Welke factoren maken een financiële planning lastig?
  • Waar liggen kansen en bedreigingen?
  • Hoe kan een liquiditeitsbegroting helpen meer grip te krijgen?
  • Welke uitgangspunten neemt u bij het maken van een liquiditeitsbegroting?

Sprekers

Lubbert van Dellen

Commercieel Directeur acconavm

Lubbert van Dellen

Lubbert van Dellen is commercieel directeur bij advies- en accountancyorganisatie Accon avm en zeer betrokken bij de agrarische sector; zijn roots liggen immers hier. Zijn specifieke kennis, gecombineerd met zijn enorme netwerk en ervaring deelt hij graag, zowel met agro-ondernemers en andere klanten in food&agri, adviseurs, bestuurders van multinationals en landelijke politici. Altijd met het belang van de sector voor ogen.

Eric Harms

Productmanager Financieel AgroVision

Eric Harms

Eric Harms is productmanager Financieel bij AgroVision en betrokken bij de ontwikkeling van de financiële systemen voor agrarische bedrijven, waaronder Mifas Online. Vanuit die rol is Eric al jaren bezig met financiële kengetallen en bedrijfsvergelijkingen voor de agrosector.

 

Dit webinar wordt mogelijk gemaakt door AgroVision en acconavm.

Details

Datum
07 jul 2022

Tijd
10.00 uur

Locatie
Webinar

<< terug naar overzicht