Webinar: aan- en verkoop van bedrijven

aan- en verkoop onderneming

Gaat u uw bedrijf in de toekomst verkopen of overdragen? Of overweegt u juist om een bedrijf aan te kopen? Bekijk dan het webinar over de aan- en verkoop van bedrijven. Dan krijgt u uitleg over het omvangrijke traject van aan- en verkoop, besteden aandacht aan het proces en geven u tips over waardecreatie. Zo weet u waar u aan toe bent, voor een succesvolle (ver)koop.

Programma webinar

Tijdens het webinar belichten onze experts zowel de financiële als juridische aspecten van een aan- of verkooptraject. Ook gaan we in op de diverse fases van een verkoop- en aankooptraject. Van de voorbereiding tot de daadwerkelijke deal en afronding. Daarnaast besteden we aandacht aan financiering bij overnames. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen.

Over de sprekers

Rick van der Tang is Adviseur Corporate Finance bij acconavm. Zijn expertises: aan- en verkooptrajecten, boekenonderzoek, waardebepaling, waardecreatie en verkoopklaar maken.

Zijn collega Coen Stolk is ook Adviseur Corporate Finance. Bij aan- en verkooptrajecten richt Coen zich met name op (private) financieringen, waardebepaling en het boekenonderzoek.

Meld u aan voor ondernemerswebinar

U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per mail. In deze e-mail vindt u ook de link naar het webinar. Het webinar is op 5 oktober 2021 opgenomen. U kunt het terugkijken en uw vragen worden door onze adviseur opgepakt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit thema? Neem contact op met uw acconavm adviseur of een kantoor bij u in de buurt. We sparren graag met u over de toekomst van u en uw onderneming.

Tip: blogs door adviseurs

Benieuwd waar u op kunt letten bij de aan- of verkoop van een bedrijf? Lees de blog van Rick van der Tang over redenen om een bedrijf aan te kopen. Of lees meer over de begeleiding van acconavm bij bedrijfsverkoop, in deze blog van Coen Stolk. En download de whitepaper ‘Aan wie verkoop ik mijn onderneming?’.

Details

Tijd
Te bekijken wanneer het u uitkomt

Locatie
On demand webinar


Contactpersoon
Rick van der Tang: r.vandertang@acconavm.nl
<< terug naar overzicht