Voorjaarsbijeenkomst agrarische sector – Geannuleerd

belangen agrariër

Deze bijeenkomst is geannuleerd. acconavm volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend. De aangescherpte richtlijnen van de overheid en het RIVM hebben ons doen besluiten de bijeenkomsten voor de aankomende periode te annuleren. Een aantal bijeenkomsten wordt op een later moment alsnog gehouden. Neem daarvoor regelmatig een kijkje op onze socialmediakanalen en de website. Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit u binnenkort alsnog te verwelkomen op een van onze bijeenkomsten.


Wij nodigen u graag uit voor onze voorjaarsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst praten we u bij over ontwikkelingen in de agrarische sector. Tevens spreekt Gerard Abbink van Groeikracht over boeren met een lagere kostprijs van de voerteelt in combinatie met meer mest bij huis en minder emissie!

Datum:      Woensdag 11 maart 2020
Tijd:            13.00 uur – 15.45 uur
Locatie:      Kerkemeijer, Ruurloseweg 51 te Borculo

Programma

13.00 uur Inloop / welkom
13.15 uur Actualiteiten uit de sector (acconavm)
14.15 uur Pauze
14.45 uur Lagere kostprijs voerteelt, meer mest bij huis en minder emissie:
“En en en, hoo doo’j dat?”.
Gerard Abbink (Groeikracht)
Gerrit-Jan Thuis (acconavm)
15.45 uur Napraten

Over Gerard Abbink

Gerard Abbink vormt samen met een aantal loonbedrijven Groeikracht, een adviesorganisatie voor ruwvoerteelt. Groeikracht is ontstaan vanuit de constatering dat er opbrengst blijft liggen op het land en houdt zich dan ook vooral bezig met de advisering rond bodem en gewas.

Aanmelden

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen verzoeken wij u om u uiterlijk 8 maart 2020 aan te melden via lochem@acconavm.nl, uw acconavm accountmanager óf via onderstaand formulier.

Mocht u een collega-ondernemer kennen die ook geïnteresseerd is in de bijeenkomst, dan is hij/zij uiteraard van harte welkom! Laat u dit dan bij uw aanmelding even weten?

Wij verwelkomen u graag!

Bekijk hier de uitnodiging ook als flyer: Voorjaarsbijeenkomst 11 maart 2020

Details

Datum
11 mrt 2020

Tijd
13.00 uur - 15.45 uur

Locatie
Kerkemeijer
Ruurloseweg 51
Borculo

Contactpersoon
Esther Wiegerinck-Menkveld
E.Wiegerinck-Menkveld@acconavm.nl
<< terug naar overzicht