Slimmer boekhouden, digitale archivering én continue financieel inzicht – Drachten – Geannuleerd

boekhouding

Deze bijeenkomst is geannuleerd. acconavm volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend. De aangescherpte richtlijnen van de overheid en het RIVM hebben ons doen besluiten de bijeenkomsten voor de aankomende periode te annuleren. Een aantal bijeenkomsten wordt op een later moment alsnog gehouden. Neem daarvoor regelmatig een kijkje op onze socialmediakanalen en de website. Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit u binnenkort alsnog te verwelkomen op een van onze bijeenkomsten.


Niet meer tijd dan nodig. Iedere ondernemer wil zo min mogelijk tijd aan zijn boekhouding besteden, maar wél continue betrouwbaar financieel inzicht hebben. Soms zitten we vast in oude patronen en blijven we alles op dezelfde wijze doen. Maar wist u dat slim én eenvoudig boekhouden tegenwoordig echt mogelijk is. Hoe? We laten het u graag zien.

acconavm Directeur Innovatie & Digitalisering Tim Ranshuysen vertelt u graag over de mogelijkheden van slim én eenvoudig boekhouden, die leiden tot continue inzicht in uw financiën. Een neveneffect is dat u direct uw boekhouding digitaal heeft gearchiveerd. Op die manier heeft u geen losse papieren en ordners meer op uw kantoor, maar alles netjes gerangschikt op één plek!

U bent van harte welkom op 11 maart bij Hotel Van der Valk te Drachten.

Wilmar van Leeuwen: “Efficiënt boekhouden is hetzelfde als elke dag je tanden poetsen. Tanden poetsen is niet leuk, maar voorkomt hoge tandartskosten en een lelijk gebit. Door slim en regelmatig de boekhouding te doen bespaar je tijd en heb je inzicht in de resultaten van de onderneming.”

Het programma

  • 19.30 uur    Ontvangst
  • 20.00 uur    Presentatie: Slimmer boekhouden, digitale archivering én continue financieel inzicht
  • 21.30 uur    Napraten
  • 22.00 uur    Einde bijeenkomst

Locatie

We ontvangen u graag op 11 maart 2020 bij Hotel Van der Valk, Lavendelheide 4 te Drachten.

Interesse? Graag aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Kent u een (collega) ondernemer die ook geïnteresseerd is? Neemt u die dan gerust mee! Wij verzoeken u ook van diegene de genoemde gegevens te vermelden (in het opmerkingenveld van onderstaand aanmeldformulier). Hebt u vragen? Dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager of bel met 088-44 69 004.

Details

Datum
11 mrt 2020

Tijd
19.30 uur - 22.00 uur

Locatie
Hotel Van der Valk Drachten
Lavendelheide 4
9202PD Drachten
<< terug naar overzicht