http://Wat%20is%20nu%20echt%20belangrijk

Prinsjesdag – Ondernemerswebinar

WAT IS NU ECHT BELANGRIJK?

Prinsjesdag – Ondernemerswebinar

Hoe speelt u in deze tijd in op alle veranderingen, zonder af te wijken van wat voor u en uw bedrijf nu écht belangrijk is? En welke rol spelen de maatregelen van Prinsjesdag hierbij? Bekijk nu het ondernemerswebinar op woensdag 16 september 2020 terug.

Wat kwam er aan bod?

Onze experts Jan Campagne en Cees Hoogendoorn namen de kijkers mee in de highlights en addertjes onder het gras van Prinsjesdag. Wat heeft het kabinet voor ondernemers in petto in deze coronatijd? Worden de budgettaire gaten in de Rijksbegroting versneld gedicht? Krijgt u nú al de rekening gepresenteerd of mag u rekenen op (nieuwe) stimuleringsmaatregelen voor uw onderneming? En hoe kunt u tijdig voorsorteren om fiscaal voordeel te behalen?

Verder haakten ze aan op de ‘nieuwe werkelijkheid’, waarbij ze de mogelijke kansen voor u en uw onderneming benadrukten om uw financiële en fiscale veerkracht te vergroten.  Met het bekijken van het webinar doet u inzichten op waarmee u ook in deze uitdagende tijden uw eigen koers kunt blijven varen.

Webinar terugkijken

Kijk hier het Ondernemerswebinar Prinsjesdag  van woensdag 16 september 2020!

Wilt u naar aanleiding  van het webinar verder praten over de toekomstthema’s van uw branche? Neem contact op met uw accountmanager of neem contact op met een kantoor bij u in de buurt.

 

Details

Datum
16 sep 2020

Tijd
16.00 uur - 17.30 uur

Locatie
Online

<< terug naar overzicht