Open dagen Melkvee Innovatie Centrum Klaver 4

Open dagen Melkvee Innovatie Centrum Klaver 4

Open dag MIC

Om melkveehouders van inventieve kennis en producten te voorzien, lanceert Voer- en adviesorganisatie GIJS een nieuw initiatief: het Melkvee Innovatie Centrum (MIC) Klaver 4.

Over het MIC

Het praktijkgerichte onderzoek op het MIC heeft als doel de ontwikkeling van duurzame en gezonde voeding voor de melkveesector. De onderzoeksvragen komen rechtstreeks uit de dagelijkse praktijk en de onderzoekers en ondernemers werken nauw samen om te innoveren en optimaliseren!

Open dag MIC

In het kader van de officiële opening worden op vrijdag 17 en zaterdag 18 september open dagen georganiseerd. Hier krijg u allerhande informatie over dit innovatieve centrum!

Op deze nieuwe locatie vindt u tijdens de open dagen ook een beursplein. Diverse bedrijven die betrokken zijn geweest bij de totstandkoming van het MIC Klaver 4 ontmoeten u daar graag. Ook acconavm is trots op de bijdrage die wij mochten leveren aan deze ambitieuze en innovatieve onderneming.

Tijd voor een goed gesprek

Onze collega’s van acconavm kantoor Lochem nodigen u van harte uit voor de open dagen van het MIC en gaan op het beursplein graag met u in gesprek. Zo ontdekken we samen wat het beste is voor uw onderneming én voor uzelf als ondernemer. We kijken graag samen met u naar de kansen en bedreigingen in uw bedrijf. Niet alleen op het gebied van voer maar ook op het gebied van gezonde financiën, mest en een gezonde balans tussen werk-en-privé. Wij denken graag mee over de toekomst van uw bedrijf, zoals bedrijfsoverdrachten, een BV als beste maat of nieuwe samenwerkingen. Want hoe kijkt u naar de toekomst, en waar voelt u zich het beste bij? Dát is de basis voor een succesvolle zakelijke beslissing. Wat zijn uw ambities en waar liggen valkuilen en kansen? Wilt u daar eens over van gedachten wisselen? We ontmoeten u graag.

Inschrijvingen mogen we aan de entree ontvangen, mits u getest, gevaccineerd of genezen bent (met herstelbewijs).

Meer informatie over de open dagen vindt u op de website van ‘Boeren met Gijs’.

Details

Datum
18 sep 2021

Tijd
10:00 uur - 13:00 uur

Locatie
Melkvee Innovatie Centrum Klaver 4 Laren
Katgershoek 4
7245 PC LAREN (gld)

Contactpersoon
Anouk Houwers (a.houwers@acconavm.nl; 06-82495110)
Leon Zomer (l.zomer@acconavm.nl; 06-30299009)
<< terug naar overzicht