Ontbijtsessie: wijzer met Loket personeelsadministratie

Voor de personeelsadministratie maakt u als werkgever bij acconavm gebruik van Loket. Loket kent vele mogelijkheden. Maar niet iedere werkgever benut alle functionaliteiten. Maakt u bijvoorbeeld al gebruik van de module voor verlofregistratie of dossiervorming?  Het kan u tijd én geld besparen. Proef ook van de andere modules die Loket heeft en doe mee aan onze ontbijtsessies op 8 en 9 mei 2019.

U bent van harte welkom en mag een collega werkgever meenemen.

Loket helpt werkgevers om de digitale snelweg te bewandelen en dat kan u veel voordeel opleveren in uw workflow.

Ontbijtsessie: Wijzer met Loket personeelsadministratie

We nemen u mee door de verschillende modules: verstrekkingen (werkkostenregeling), declaraties, verlofmodule, dossiervorming en journalisering en de mogelijkheden met de financiële pakketten. En we brengen u het laatste Loket nieuws, wat staat er nog in de planning?

HR en nieuwe wetgeving

Aansluitend praten we u bij over de te verwachten Wet Arbeid in balans en andere relevante zaken op HR en arbeidsrechtelijk terrein, zoals de slapende dienstverbanden en transitievergoeding, arbeidsovereenkomsten en aankomende wetgeving in 2020 en 2021.

En dat alles onder het genot van een heerlijk ontbijtje.
U bent welkom vanaf 7.15 uur in ’t Kaar in Beek. Het programma start om 7.30 uur en om 9.00 uur kunt u weer naar het werk.

Onze adviseurs Martie Hegger (werkgeversservice) Jo Hendrikx (jurist) en Eugene Gulikers (HR en WGS) heten u van harte welkom en praten u graag bij.

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden via onderstaand formulier, maar ook door een email te sturen naar e.gulikers@acconavm.nl.  Onder vermelding van: Ontbijtsessie loket en de datum waarop u wenst te komen en wie u meeneemt. Vol = vol. Per sessie is er plaats voor maximaal 25 werkgevers. U ontvangt van ons een bevestiging van aanmelding per mail.

Komt u graag op 9 mei 2019 naar de ontbijtsessie? Klik dan hier.
Uw aanmelding voor 8 mei kunt u op onderstaand formulier doen.

Details

Datum
08 mei 2019

Tijd
7.15 uur inloop, start programma 7.30 uur - einde 9.00 uur

Locatie
’t Kaar in Beek
Stationstraat 126, 6191 BG Beek

Contactpersoon
Eugène Gulikers, e.gulikers@acconavm.nl

Aanmelden
<< terug naar overzicht