Ontbijtsessie: Slim en eenvoudig boekhouden – geannuleerd

ontbijtsessie

Deze bijeenkomst is geannuleerd. acconavm volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend. De aangescherpte richtlijnen van de overheid en het RIVM hebben ons doen besluiten de bijeenkomsten voor de aankomende periode te annuleren. Een aantal bijeenkomsten wordt op een later moment alsnog gehouden. Neem daarvoor regelmatig een kijkje op onze socialmediakanalen en de website. Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit u binnenkort alsnog te verwelkomen op een van onze bijeenkomsten.


Iedere ondernemer wil zo min mogelijk tijd aan zijn boekhouding besteden en tegelijkertijd kunnen vertrouwen op de juiste informatie en overzichten. Soms zitten we vast in oude patronen en blijven we alles op dezelfde wijze doen. Maar wist u dat slim én eenvoudig boekhouden tegenwoordig echt mogelijk is. Hoe? We laten het u graag zien.

acconavm Directeur Innovatie & Digitalisering Tim Ranshuysen vertelt u graag over de mogelijkheden van slim én eenvoudig boekhouden.

Wilmar van Leeuwen:
‘Efficiënt boekhouden is hetzelfde als elke dag uw tanden poetsen. Tanden poetsen is niet leuk, maar voorkomt hoge tandartskosten en een lelijk gebit. Door slim en regelmatig de boekhouding te doen bespaart u tijd en hebt u inzicht in de resultaten van de onderneming.’

Noteer in uw agenda

Wanneer:         Woensdag 15 april 2020
Tijd:                   8.00 uur – 10.00 uur (inloop vanaf 7.30 uur)
Waar:                Kantoor acconavm, Australiëlaan 10, 6199 AA Maastricht Airport
Spreker:           Tim Ranshuysen (Directeur Innovatie & Digitalisering)

Interesse? Graag aanmelden

Hebt u interesse om deze ontbijtsessie bij te wonen, dan verzoeken wij u om zich aan te melden via maastricht@acconavm.nl of via het onderstaande formulier zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal aanwezige gasten.

De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen. Kent u een collega-ondernemer die ook geïnteresseerd is in de bijeenkomst, dan is hij/zij uiteraard van harte welkom! Laat u dit dan bij uw aanmelding even weten?

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met uw ontbijtteam. Deze bestaat uit adviseur Luc Wijnant (L.Wijnant@acconavm.nl), junior belastingadviseurs Tom Vorstermans (T.Vorstermans@acconavm.nl) en Rob Roumen (R.Roumen@acconavm.nl) en secretaresse Natasja Lardenoye-Keulemans (N.Keulemans@acconavm.nl).

Wij verwelkomen u graag! Uiteraard zorgen wij voor een heerlijk ontbijt!

(Mogelijk hebt u tevens interesse in onze ontbijtsessie: De fiscaal vriendelijke beloning van uw personeel)

Details

Datum
15 apr 2020

Tijd
8.00 uur - 10.00 uur (inloop vanaf 7.30 uur)

Locatie
Kantoor accon■avm
Australiëlaan 10
6199 AA Maastricht Airport

Contactpersoon
Natasja Lardenoye-Keulemans
N.Keulemans@acconavm.nl

Aanmelden
<< terug naar overzicht