Wake up-date: Wet Arbeidsmarkt in Balans en Loket (Leeuwarden)

WAB

Eind mei is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) aangenomen. Het doel van de wet: ‘vast minder vast en flex minder flex’. Wordt dit doel waargemaakt? Wat verandert er per 1 januari 2020 in het arbeidsrecht? Kunt u nu al rekening houden met deze wijzigingen?

acconavm organiseert een tweetal wake up-dates rondom dit onderwerp waarin de volgende vragen worden behandeld:

  • Transitievergoeding vanaf eerste werkdag?
  • Waarom wordt flexwerk duurder?
  • Wordt ontslag eenvoudiger en goedkoper?
  • Heeft het voordelen om medewerkers in vaste dienst te nemen?
  • Hoe zit het met de slapende dienstverbanden?

Als u klant bent van acconavm, maakt u voor de personeelsadministratie mogelijk gebruik van het online instrument ‘Loket’. Loket kent vele mogelijkheden. Maar niet iedere werkgever benut alle functionaliteiten. Maakt u bijvoorbeeld al gebruik van de module voor verlofregistratie of dossiervorming?

Loket helpt werkgevers om de digitale snelweg te bewandelen en dat kan veel voordeel opleveren in hun workflow. Het bespaart tijd én geld. We nemen de deelnemers aan deze sessie mee door de verschillende modules: verstrekkingen (werkkostenregeling), declaraties, verlofmodule en dossiervorming. Ook in het kader van de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans is een goede personeels- en salarisadministratie van essentieel belang. Loket biedt hierbij ondersteuning!

Kom naar een van onze wake up-dates op 1 oktober en 3 oktober 2019. Wij praten u bij! En dat alles onder het genot van een heerlijk ontbijt. U bent van harte welkom!

Het programma

  • 7:15 Inloop met ontbijt
  • 7:30 Start programma
  • 9:00 Einde bijeenkomst

Onze adviseurs Wietske Roorda en Sabina Lijong (werkgeversservice), Wilma Frankema (jurist) en Klaas Schuurman (HR en werkgeversservice) heten u van harte welkom en praten u graag bij.

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Per sessie is er beperkt plaats. Vol = vol.

Details

Datum
03 okt 2019

Tijd
07:15-09:00 uur

Locatie
accon■avm Leeuwarden
Sixmastraat 4
Leeuwarden

Aanmelden
<< terug naar overzicht