Landelijke Uiendag 2019

Uiendag 2019

De jaarlijkse Uiendag: een ontmoetingsplaats en kennisdag voor de gehele sector. Ook de adviseurs van acconavm zijn op de Uiendag aanwezig.

Innovatie op de Uiendag

Het Uien Innovatie en Kenniscentrum is er ook dit seizoen weer in geslaagd om een aantal interessante onderzoeken aan te leggen in samenwerking met verschillende bedrijven c.q. partners. Steeds meer bedrijven weten hun weg naar het UIKC te vinden. Van groot belang is om de resultaten van deze innoverende onderzoeken op een juiste manier te interpreteren en te communiceren naar de gehele uiensector. Een van de middelen hiertoe is de jaarlijkse Uiendag.

Thema

Wat kunnen we nog verbeteren aan onze uienteelt, waar kunnen we bijsturen? De basis voor de teelt moet goed zijn, maar ook de kwaliteit moet als basis gezien worden. Daarbij moeten we blijven voorlopen in techniek, kennis en innovatie. Het thema voor de Uiendag 2019 is:

‘Uienteelt in een veranderend klimaat’.

Bent u agrariër en wilt u zich voorbereiden op een toekomst met een veranderend klimaat? Maak uw bedrijf klimaat-klaar voor de toekomst! De adviseurs van acconavm sparren graag eens met u!

Mogelijk tot ziens op de Uiendag 2019!

Details

Datum
29 aug 2019

Tijd
9.30u-18.00u

Locatie
Rusthoeve Colijnsplaat
Noordlangeweg 42
4486 PR Colijnsplaat

Contactpersoon
Henk Verheuvel
Peter Klompe
<< terug naar overzicht