Kom naar onze Prinsjesdag-bijeenkomst in Maastricht – Beek

Prinsjesdag 2019 staat bijna voor de deur. Wat zijn de gevolgen van de nieuwe belastingplannen voor u en uw onderneming? acconavm licht de belangrijkste veranderingen toe tijdens onze Prinsjesdag-bijeenkomst in Maastricht. U bent van harte uitgenodigd.

Het huidige kabinet is uiterst tevreden met hoe de zaken lopen. Maar hoe zit dat voor de ondernemers? Voelt Prinsjesdag straks voor u als een heerlijk warm bad, of juist als een ijskoude douche?

Tips en advies: ontspannen ondernemen

Wat de uitkomsten ook zijn, tijdens de bijeenkomsten praten we u bij over de nieuwe maatregelen. U krijgt tips en advies en hoort wat u nu direct én later zelf kunt regelen. Ook ontdekt u waar acconavm u bij kan ondersteunen om zoveel mogelijk voordeel te behalen. Zodat u straks zo goed mogelijk kunt presteren. En u heerlijk ontspannen kunt ondernemen.

Prinsjesdag-bijeenkomst in Maastricht

In Maastricht bent u welkom op onze Prinsjesdag-bijeenkomst, donderdag 19 september, 19.30 in Zalencentrum ’t Kaar, Stationstraat 126, 6191 BG Beek. Graag ontvangen wij uw aanmelding via onderstaand formulier of stuur een mail naar maastricht@acconavm.nl onder vermelding van Prinsjesdag-bijeenkomst Maastricht-Beek.

Meer informatie

Komt u liever op een andere dag, of wilt u meer informatie over Prinsjesdag en wat de plannen van het kabinet voor u betekenen? Kijk dan op onze pagina ineenwarmbad.nl

Details

Datum
19 sep 2019

Tijd
19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) - 21.00 uur borrel en afsluiting 21.30 uur

Locatie
’t Kaar in Beek
Stationstraat 126
6191 BG Beek

Contactpersoon
Rogier Seelie, T: 043 - 358 59 59

Aanmelden
<< terug naar overzicht