Kom naar onze Prinsjesdag-bijeenkomst in Groningen

Prinsjesdag 2019 staat bijna voor de deur. Wat zijn de gevolgen van de nieuwe belastingplannen voor u en uw onderneming? acconavm licht de belangrijkste veranderingen toe tijdens onze Prinsjesdag-bijeenkomst in Groningen. U bent van harte uitgenodigd.

Het huidige kabinet is uiterst tevreden met hoe de zaken lopen. Maar hoe zit dat voor de ondernemers? Voelt Prinsjesdag straks voor u als een heerlijk warm bad, of juist als een ijskoude douche?

Tips en advies: ontspannen ondernemen

Wat de uitkomsten ook zijn, tijdens de bijeenkomsten praten we u bij over de nieuwe maatregelen. U krijgt tips en advies en hoort wat u nu direct én later zelf kunt regelen. Ook ontdekt u waar acconavm u bij kan ondersteunen om zoveel mogelijk voordeel te behalen. Zodat u straks zo goed mogelijk kunt presteren. En u heerlijk ontspannen kunt ondernemen.

Prinsjesdag-bijeenkomst in Groningen

In Groningen bent u welkom op onze Lunchbijeenkomst, donderdag 19 september, 12.00-13.00 uur op ons acconavm kantoor. Graag ontvangen wij uw aanmelding via onderstaand formulier of stuur een mail naar groningen@acconavm.nl onder vermelding van Prinsjesdag-bijeenkomst Groningen 19-9 lunch.

Meer informatie

Komt u liever op een andere dag, of wilt u meer informatie over Prinsjesdag en wat de plannen van het kabinet voor u betekenen? Kijk dan op ineenwarmbad.nl

Details

Datum
19 sep 2019

Tijd
12.00 uur - 13.00 uur

Locatie
accon■avm Groningen
Kieler Bocht 66, 9723 JB Groningen

Contactpersoon
Edwin Ufkes - T: 050 - 520 12 01Aanmelden
<< terug naar overzicht