Kom naar onze Prinsjesdag-bijeenkomst in Goes

Prinsjesdag 2019 staat bijna voor de deur. Wat zijn de gevolgen van de nieuwe belastingplannen voor u en uw onderneming? acconavm licht de belangrijkste veranderingen toe tijdens onze Prinsjesdag-bijeenkomst in Goes. U bent van harte uitgenodigd.

Het huidige kabinet is uiterst tevreden met hoe de zaken lopen. Maar hoe zit dat voor de ondernemers? Voelt Prinsjesdag straks voor u als een heerlijk warm bad, of juist als een ijskoude douche?

Tips en advies: ontspannen ondernemen

Wat de uitkomsten ook zijn, tijdens de bijeenkomsten praten we u bij over de nieuwe maatregelen. U krijgt tips en advies en hoort wat u nu direct én later zelf kunt regelen. Ook ontdekt u waar acconavm u bij kan ondersteunen om zoveel mogelijk voordeel te behalen. Zodat u straks zo goed mogelijk kunt presteren. En u heerlijk ontspannen kunt ondernemen.

Prinsjesdag-bijeenkomst in Goes

In Goes bent u welkom op onze Onderweg naar werk-bijeenkomst, vrijdag 20 september, 8.00 uur in Goes. Graag ontvangen wij uw aanmelding via onderstaand formulier of stuur een mail naar goes@acconavm.nl onder vermelding van Prinsjesdag-bijeenkomst Goes.

Meer informatie

Komt u liever op een andere dag, of wilt u meer informatie over Prinsjesdag en wat de plannen van het kabinet voor u betekenen? Kijk dan op onze pagina ineenwarmbad.nl

Details

Datum
20 sep 2019

Tijd
8.00 uur (inloop vanaf 7.45 uur) - 10.00 uur

Locatie
accon■avm Goes
Klein Frankrijk 1 te Goes

Contactpersoon
Jack Doudeijns - T: 0113-215710

Aanmelden
<< terug naar overzicht